facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2016-03-07
Vizualizari: 1577
Comentarii: 0
Obezitatea, glicemia și tulburările glandei tiroide

Obezitatea, valorile crescute ale glicemiei, tulburari ale bunei functionari ale glandei tiroide sunt realitati tot mai frecvente. Ceea ce ne-ar ajuta cu adevarat ar fi sa putem preveni aparitia acestor afectiuni, sa incercam sa le stopam in stadiul de tulburari functionale cand inca nu s-a instalat boala la nivel organic.

Pe langa dieta, combaterea stresului, atunci cand avem predispozitii pentru acest tip de afectiuni putem apela la produse naturale care sa ne ajute sa sustinem buna functionare si echilibrul acestor glande endocrine.crom seleniu zinc

Capsulele Crom, Seleniu, Zinc (drojdie de bere imbogatita in zinc, crom si seleniu, seminţe de schinduf, germeni de hrişcă) asigura valoarea nutriva recomandata. Astfel administrarea unei singure capsule ne ofera doza zilnica necesara din aceste minerale.

Cromul contribuie la menţinerea concentraţiilor normale ale glucozei din sânge; necesarul zilnic de crom este mai crescut în perioada sarcinii, la menopauză, la diabetici şi la sportivi.

Cromul joacă un rol important în atenuarea “poftei de dulce”, reduce pofta de mâncare, modificările de dispoziţie şi creşterea în greutate asociate nivelurilor fluctuante de zahăr din sânge deoarece ajută la echilibrarea acestora.

Seleniul contribuie la funcţionarea normală a glandei tiroide şi a sistemului imunitar, menţinerea sănătăţii unghiilor şi a părului. Nevoile zilnice de seleniu sunt mai crescute în perioada sarcinii, la vegetarieni, în cazul consumului crescut de alcool, şi la sportivi sau la persoane care fac eforturi fizice mari, sau în condiţii de stres crescut.

Zincul contribuie la metabolismul normal al alimentelor, la sinteza normală a ADN-ului şi a proteinelor, la funcţionarea normală a sistemului imunitar, la menţinerea fertilităţii şi reproducerii normale.

Schinduful - studiile efectuate pe seminţe de schinduf au arătat o îmbunătăţire a controlului glicemic şi scăderea rezistenţei la insulină;cresc gradul de toleranţã la glucozã, ceea ce le face binevenite în prevenirea apariţiei diabetului manifest.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri