facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2013-08-17
Vizualizari: 6777
Comentarii: 0
Nu trata diareea cu medicamente!

Nu te grăbi la farmacie imediat ce constaţi că ai diaree. Ştim, e o problemă neplăcută, însă e modalitatea organismului de a se apăra şi de a îndepărta ceva dăunător din interior. Cea mai bună metodă este să o laşi să-şi urmeze cursul şi nu să blochezi, cu medicamente, eliminarea factorului nociv, pentru că nu faci decât să prelungeşti boala.tratament naturist digestie

De obicei, diareea apare în urma unei infecţii a tractului digestiv, unde au ajuns diverse bacterii. Sau au fost consumate alimente sau apă contaminate cu paraziţi. Intoleranţa la anumite substanţe, combinările neinspirate de alimente (fructe cu lapte, spre exemplu) sau problemele intestinale sunt alte cauze posibile ale apariţiei acestei afecţiuni. Specialiştii recomandă să laşi diareea să-şi realizeze rolul de eliminare. Din fericire, nu durează mult şi se rezolvă de la sine. Este foarte important doar să te hidratezi mai mult în această perioadă, să eviţi anumite alimente cu efect laxativ şi să mizezi pe altele, care “te strâng la intestine”. Produsele naturiste sunt cele mai eficiente în această situaţie. Poţi folosi ceai de frunze de afin sau mentă, dar si suplimente naturiste cum ar fi capsulele Enterostop.

Sau poţi apela la remedii naturiste precum orzul, orezul, bananele, care “leagă” conţinutul intestinelor şi încetinesc evoluţia diareei.

Mergi la medic pentru un consult de specialitate dacă problema persistă trei zile consecutive, dacă faci febră şi prezinţi semne îngrijorătoare de deshidratare.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri