facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2022-06-10
Vizualizari: 417
Comentarii: 0
Noapte bună capsule  - eficiență confirmată în insomnie

Noapte bună capsule conține o combinație inovatoare din extracte de plante medicinale (rădăcină de valeriană, conuri de hamei, passiflora, mac californian) și uleiuri esențiale (de lavandă și de frunze de portocal amar), cu proprietăți sedative, calmante, care acționează în mod benefic asupra tulburărilor de somn și ajută la instalarea naturală a acestuia.contribuie la starea de relaxare

Eficiența capsulelor Noapte bună în cazul insomniei cronice și a insomniei pasagere, după stres și  emoții negative, a fost evaluată clinic. În toate cazurile s-a constatat instalarea efectului terapeutic după o oră de la administrarea produsului la o medie de 7,6 zile de la administrare.

În insomnia cronică, prin scurtarea timpului de somn sau prelungirea timpului de adormire după aproximativ 20 de zile de administrare a capsulelor Noapte bună s-a constatat absența insomniei de adormire în 82,5% din cazuri, reducerea episoadelor de treziri nocturne în 83,5% din cazuri, normalizarea numărul de ore de somn pe noapte în 70% din cazuri.

În insomnia pasageră, după stres sau emoții negative, după aproximativ 8 de zile de administrare a capsulelor Noapte bună s-a constatat absența insomniei de adormire în 82,36% din cazuri, reducerea episoadelor de treziri nocturne în 77,5% din cazuri, normalizarea numărul de ore de somn pe noapte în 71% din cazuri, stările de neliniște au dispărut în 80% din cazuri.

Se administrează 1-2 capsule seara, înainte de culcare, timp de 10 zile în situații ocazionale, sau de 3 luni pentru în cazul insomniei cronice.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri