facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-03-21
Vizualizari: 1117
Comentarii: 0
Nas înfundat? Uite cum poţi renunţa mai repede la şerveţele

Buzunarele tale sunt mereu pline de şerveţele, trebuie să îţi sufli nasul din cinci în cinci minute până ajunge roşu ca un ardei iute - acesta este unul dintre cele mai neplăcute aspecte ale răcelii. În termeni medicali, se cheamă rinoree. Reprezintă scurgerea de mucus în exces şi estecalmeaza iritatiile urinare cauzată, printre altele, de infecţii virale sau bacteriene (sinuzită, răceală, gripă). Din fericire, şi ea poate fi combătută cu remedii naturiste.

Dacă te-ai săturat să fii mereu mucos, în sezonul rece, trebuie să ştii că poţi găsi în plantele medicinale aliaţi de nădejde. Foarte bun de băut este ceaiul de ghimbir, de cerenţel, de urzică şi de busuioc, dar şi de soc, combinat cu coada-şoricelului. Cu infuzie de cimbrişor se pot face inhalaţii sau spălături nazale. Muşeţelul sau gălbenelele, folosite în inhalaţii cu aburi, amelioreză şi ele rinoreea. Şi în cameră e bine să foloseşti un umidificator.  Secreţiile trebuie menţinute cât mai fluide pentru a evita complicaţiile (otite, sinuzitele, spre exemplu). De asemenea, apa călduţă cu sare grunjoasă, folosită pe post de picături nazale, ajută la curăţarea nasului şi eliminarea mucusului, pentru ca tu să respiri mai bine.

Dieta este şi ea foarte importantă dacă vrei să scapi repede de infecţiile respiratorii. Consumă broccoli, ceapă şi usturoi, fructe şi sucuri naturale bogate în vitamina C, care îţi vor întări imunitatea, supe şi ceaiuri calde. Nu în ultimul rând, e foarte important şi CUM îţi sufli nasul. Aruncă şerveţelul după ce l-ai folosit, el adunând adevărate colonii de germeni, suflă pe rând câte o nară, ţinând-o pe cealaltă apăsată şi, dacă te ustură pielea din jurul nasului, de la atâta şters, aplică o cremă de gălbenele.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri