×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Măsuri de siguranță la Fares

Dragi Consumatori,

Dorim să vă asigurăm că și în această perioadă, produsele noastre sunt fabricate în condiții depline de siguranță. Din grijă și respect pentru sănătatea dumneavoastră dar și a colegilor noștri care muncesc zi de zi la fabricarea ceaiurilor și remediilor, am implementat un set de măsuri suplimentare de igienă, organizare și prevenție pe care vi le prezentăm, în rezumat.

ÎN SPAȚIILE DE PRODUCȚIE / DEPOZITARE

-accesul personalului este permis doar echipat cu echipamentul de lucru (halat, mască, mănuși), după ce se trece prin covorașele-filtru care conțin soluție dezinfectantă pentru încălțăminte sau prin zonele cu aparatele de dezinfecție.

-spălarea și dezinfectarea mâinilor se face la intrarea în schimb și după fiecare pauză.

-dezinfectarea aerului se face cu dezinfectant, săptămânal și zilnic, la prima oră a fiecărui schimb cu soluție de uleiuri esențiale.

-dezinfectarea suprafețelor care vin în contact cu produsul se face atât la fiecare intrare în schimb cât și după fiecare sortiment procesat / ambalat.

-întrerupătoarele și clanțele de la uși se șterg cu spirt după fiecare pauză de lucru.

-după fiecare schimb, toate secțiile și spațiile de depozitare rămân igienizate.

REORGANIZAREA PROGRAMULUI DE LUCRU

-am redus numărul persoanelor/schimb de lucru și am mărit numărul de schimburi.

-pentru a limita contactul interpersonal, s-au modificat orele de început și final al schimburilor. În același scop, am modificat traseele de intrare și ieșire ale personalului din incinta firmei așa încât să nu se intersecteze.

-personalul fiecărei secții vine și pleacă în grup organizat, păstrând distanța de min. 1,5 m între persoane, însoțiți de șeful de schimb și delimitați prin distanță de colegii de la alte secții.

-și personalul administrativ are programul modificat. În același birou se păstrează distanța minimă de 1,5 m și se lucrează în schimburi sau de acasă, după caz. La intrarea în clădirile cu birouri s-au instalat soluții dezinfectante pentru mâini și covorașe dezinfectante pentru încălțăminte, iar personalul administrativ poată mască și mănuși la contactul cu alte persoane.

-documentele se întocmesc și se transmit în format electronic.

 masuri de siguranta la fares

PROTECȚIE ÎN ZONELE DE LIVRARE

-gestionarii, șoferii, portarii poartă echipament de protecție format din combinezon/halat de unică folosință, mască, mănuși și ochelari de protecție atunci când intră în contact cu alte persoane.

-personalul care pregătește și încarcă marfa în camioanele care pleacă către depozite folosește echipament de protecție (halat, mască, mănuși, ochelari). De asemenea, își  dezinfectează mâinile, atât la începutul programului cât și după fiecare pauză.

-personalul care pregătește coletele pentru comenzile on-line folosește mască și își dezinfectează mâinile, atât la începutul programului cât și după fiecare pauză.

-agenții care livrează către farmacii, magazine naturiste, magazine alimentare poartă echipament de protecție format din mănuși si mască. De asemenea, zilnic, dezinfectează interiorul mașinilor cu spirt.

MONITORIZAREA STĂRII DE SĂNĂTATE A COLEGILOR NOȘTRI ȘI A UNUI EVENTUAL CONTACT CU PERSOANELE VENITE DIN ZONELE DE RISC.

Fiecare șef de schimb sau de sector, precum și responsabilul SSMSU are termometru cu infraroșu și este responsabil de monitorizarea  temperaturii corporale a echipei sale.

Facem acest lucru zilnic, la fiecare zona de depozitare și producție, la laboratorul de control al calității și de asemenea la personalul de la transporturi, înainte de a pleca în cursă.

S-a făcut o verificare prealabilă a întregului personal în sensul identificării celor care au călătorit sau au avut contact cu persoane din zonele de risc începând cu 15 februarie. Nu s-a identificat nicio situație de acest fel.

De asemenea, în continuare zilnic, la intrarea în schimb se verifică dacă există colegi care au intrat în contact cu persoane venite din zonele de risc sau cu o persoană infectată sau suspectă de infecție.