×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Mami și bebe

Sfaturi Practice

Medicii se confruntă în ultimii ani cu o patologie diversă şi cu o simptomatologie tot mai atipică, pentru care se recomandă medicamente de sinteză în cele mai multe cazuri. Îngrijorător este faptul că în primul an de viaţă foarte mulţi copii sunt bolnavi. Organismul bebelușilor este într-o transformare permanentă în această perioadă, iar medicamentele de sinteză aduc în organism substanțe pe care nu este încă pregătit să le metabolizeze. Organismul uman are însă o capacitate de adaptare extraordinară şi reuşeşte să le asimileze, chiar dacă efectele secundare apar mai devreme sau mai târziu.

tratamente naturale

Posibilitatea de a trata afecțiunile acestei vârste cu remedii naturale este foarte importantă şi trebuie cunoscută şi folosită. Fares a venit în întâmpinarea acestei necesităţi producând o gamă de produse naturale pentru mame, bebeluşi şi copii mici.

Soluţia Babycalm, cu efect antispastic, carminativ şi antvomitiv, conţine extracte de fenicul, anason, chimion, coriandru, flori de roiniţă, muşeţel şi mentă. Sugarii şi copiii mici beneficiază astfel de un remediu natural, uşor de administrat, eficient şi fără efecte secundare. Cele mai multe dintre plantele din Babycalm sunt bogate în uleiuri esenţiale. Fiind substanţe volatile, acţiunea este rapidă, esenţială mai ales pentru bebeluşi. În plus, muşeţelul, roiniţa sunt şi calmante, căci balonarea şi crampele afectează somnul bebeluşului. Babycalm din gama Mami şi bebe este modalitatea cea mai potrivită pentru tratarea sugarilor şi a copiilor mici atunci când sunt bolnavi.

Dr Luminiţa Sârcă

Asocieri recomandate

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.