Sfaturi Practice
 
 

Mami Biosept capsule

Imagine2

Aceste capsule au la bază o formulă naturală din plante medicinale cu rol antiviral şi antiinflamator pentru infecţii respiratorii virale, în perioada de sarcină şi alăptare. Produsul a fost administrat, ca unic tratament, la persoanele cu afecţiuni ale căilor respiratorii superioare şi a condus la ameliorarea simptomelor clinice la 24.69% dintre paciente şi la dispariţia lor la 74.9% dintre paciente, fiind bine tolerat, lipsit de reacţii adverse.

S-a izolat acidul protolichesterinic din lichenul de piatră şi s-a arătat că acesta inhibă biosinteza de leucotriene (din calea lipoxigenazei) – cu rol bronhoconstrictor implicate în procesele inflamatorii – împiedicând astfel răspunsurile inflamatorii ale organismului, chiar şi de la nivel respirator.

Frunzele de măslin conţin, în principal, oleuropeină. Acest principiu şi derivatul său, acidul elenolic prezintă activitate antivirală pe virusurile cauzatoare de infecţii respiratorii, cum sunt: virusul respirator sinciţial, rhinovirus, influenza, coxsackie virus şi virusul para-influenza de tip 3. Cercetătorii sugerează că principiile active din frunzele de măslin interacţionează cu proteinele din particulele virale şi inhibă replicarea virusurilor care produc răceală, gripă şi infecţii respiratorii.

Ştiaţi că curcumina din turmeric reduce cu 90% infecţiozitatea virusurilor gripale şi spre deosebire de agenţii antivirali (amantadină), virusul nu dezvoltă rezistenţă la curcumină? Curcumina întrerupe ataşarea virusului de celulă şi îi inhibă astfel propagarea în organism, ceea ce face turmericul să fie un agent natural promiţător în terapia antivirală.

Echinacea are acţiune antivirală cu spectru larg în infecţiile căilor respiratorii. Ea blochează hemaglutinina şi neuraminidaza şi nu induce rezistenţă, spre deosebire de oseltamivir care induce rezistenţă. Studiile au demonstrat că compuşii fenolici din echinacea acţionează sinergic pentru a combate infecţiile virale, fiind activi asupra virusului influenza H1N1 – mecanismul de acţiune are loc prin blocarea intrării virusului în celule.

Ştiaţi că rizomii de ghimbir au efect antiinflamator şi analgezic similar cu cel al ibuprofenului (antiinflamator nesteroidian) şi pot fi înlocuitori naturali eficienţi pentru medicamentele sintetice? Acest lucru este datorat inhibării biosintezei de prostagladine şi leucotriene prin suprimarea 5-LO (lipoxigenazei) şi COX (ciclooxigenazei), adică scăderea mediatorilor inflamatori.

Comentarii

Articole recomandate
Mami Biosept capsule

Biomicin forte cps moi

Antibiotic 100% natural cu spectru larg pentru infecţii respiratorii de tip bacterian. Evaluarea clinică a eficienţei a demonstrat că produsul a fost suficient pentru ameliorarea simptomelor clinice la peste 96% din pacienţii cu patologie infecţioasă bronho-pulmonară, fiind bine tolerat şi lipsit de reacţii adverse.  Nu p

citește mai departe

 
Mami Biosept capsule

Nu lăsa iarna să-ți strice silueta!

Ai grijă ce și cât mănânci iarna, dacă vrei să arăți bine vara! Și spunem acest lucru pentru că știm cu toții că în sezonul rece obiceiurile alimentare se schimbă. Dacă în luna lui cuptor tot ce ne cerea organismul era o felie mare de pepene roșu, acum tindem să mâncăm mult mai consistent, mai gras, mai mult. Evident, acul câ

citește mai departe

 
Mami Biosept capsule

Tot ce trebuie să știi despre sinuzită

Infecția sinusurilor, sau sinuzita, apare în urma unei răceli incorect tratate. Acumularea de mucus, praf și alte microorganisme la nivelul sinusurilor duce la inflamarea acestora și cauzează o serie de simptome supărătoare. Se poate trata cu remedii din plante. Simptomele, asemănătoare cu cele ale răcelii În ceea

citește mai departe

 
Ramai conectat

Adresa de e-mail nu este validă

Adresa de e-mail este deja inregistrată

Te-ai abonat cu succes la newsletterul nostru!

Cererea a fost inregistrată cu succes!