facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2021-01-28
Vizualizari: 1433
Comentarii: 0
Mami Biosept - alternativă naturală pentru viroze în sarcină și alăptare

În perioada sarcinii și a alăptării trebuie să fii foarte atentă la starea ta de sănătate, deoarece sunt numeroase restricții la medicamentele cu substanțe de sinteză care se pot administra fără riscuri pentru mămici și bebeluși. O alternativă naturală este reprezentată de capsulele vegetale Mami Biosept pentru femei însărcinate şi mămici care alăptează, din gama Mami şi bebe.

Plantele din compoziţia acestor capsule sunt sigure pentru mame și făt. Prin conţinutul de lichen de piatră, frunze de măslin, echinacea, turmeric şi rizomi de ghimbir, Mami Biosept este un produs foarte eficient în răceli, viroze respiratorii prin efectul antiviral și antiinflamator.

Frunzele de măslin conțin substanțe active care interacţionează cu proteinele din particulele virale şi inhibă replicarea virusurilor caretratamente naturiste produc răceală, gripă şi infecţii respiratorii.

Echinaceea, renumită pentru acțiunea sa stimulentă asupra imunității, este în același timp eficientă împotriva virusurilor. Studiile efectuate asupra virusului gripei, virusului respirator sinciţial şi rinovirusului au arătat că acestea au fost sensibile la echinacea.

Ghimbirul are efect antiviral şi antiinflamator dovedit ştiinţific, de asemenea este un foarte bun expectorant şi în plus diminuează greața şi vărsăturile frecvente mai ales în primul trimestru de sarcină.

Lichenul de piatră și turmericul au efect direct asupra particulelor virale și sunt eficiente pentru reducerea proceselor inflamatorii, inclusiv de la nivel respirator.

Este important ca administrarea capsulelor Mami Biosept să se facă de la apariția primelor simptome de viroză respiratorie. Astfel conduc la o vindecare rapidă şi protejarea noii vieţi pentru a se naște sănătoasă. Trei capsule pe zi, sau șase pe zi în cazuri mai severe, sunt uşor de administrat şi foarte eficiente.

Produsul a fost administrat, fără alte asocieri la mămici cu afecţiuni ale căilor respiratorii superioare şi a condus la dispariţia simptomelor clinice la 75% dintre cazuri și la ameliorarea acestora la 24.7%, fiind bine tolerat, lipsit de reacţii adverse.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri