facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2020-11-19
Vizualizari: 591
Comentarii: 0
Lichenul de piatră în tratarea iritației mucoasei bucale și a mucoasei uscate a gâtului

Lichenul de piatră (Cetraria islandica)

Această plantă a fost utilizată pentru a trata inflamația și uscăciunea mucoasei faringiene pe cale naturală de foarte multă vreme. Lichenul de piatră conţine substanțe cu efecte protectoare și antiinflamatorii pentru mucoase. Eficacitatea sa terapeutică a fost analizată într-un studiu clinic de către Kempe şi colaboratorii săi, încă din 1997.

Astfel, cercetătorii au selectat pentru acest studiu randomizat şaizeci şi unu de pacienți care au suferit recent o intervenție chirurgicală a  plantusin calmant

septului nazal. Acești pacienți sufereau în special de uscăciune și inflamație a cavității bucale din cauza respirației numai prin gură în timp ce nasul este închis permanent. Au fost documentate acoperirea, uscăciunea și inflamația mucoasei, ganglionilor limfatici, limbii, toleranța medicamentului și simptome precum răgușeala și durerea în gât.

Cercetătorii au observat că tratamentul cu lichen de piatră a determinat o reducere directă a modificărilor patologice observate.

Au concluzionat astfel că lichenul de piatră este o oportunitate terapeutică recomandabilă, fără interacţiuni şi efecte secundare, pentru tratamentul inflamației mucoasei și pentru infecțiile simple ale gâtului.

Lichenul de piatră intră în compoziția comprimatelor Plantusin calmant.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri