Laptisorul de matca, perfect pentru tratamentele naturale de crestere a imunitatii – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Laptisorul de matca, perfect pentru tratamentele naturale de crestere a imunitatii

Articole

Imunitatea este capacitatea organismului uman de a lupta impotriva agentilor patogeni. Sistemul imunitar este format dintr-o serie de celule si molecule ce au rolul de a inhiba si distruge virusurile si bacteriile care ataca. Trebuie mentionat ca omul se naste fara imunitate, o capata prin diferite metode – alimentatie, remedii traditionale, medicamente sintetice.  Tratamentele naturiste stimuleaza imunitatea pentru a lupta eficient cu virusurile. De regula, organismul invinge virusul in 5-7 zile si credem ca aceasta este puterea miraculoasa a unui tratament naturist imunitate. Unul dintre aceste tratamente naturiste este laptisorul de matca.

Proprietati Laptisor de Matca

Datorita proprietatilor sale farmacologice exceptionale, acest produs apicol este recomandat pentru intarirea sistemului imunitar atat la copii, cat si la adulti. Proprietatea sa principala este imbunatatirea functiilor de protectie ale organismului. Imbunatateste imunitatea intr-o asemenea masura, incat organismul insusi este capabil sa invinga boala.

Compozitie Laptisor de Matca

Laptisorul de matca este un produs apicol bogat in oligoelemente, compusi biologici activi, a caror combinatie naturala ii confera valoare speciala. Are toate substantele necesare cresterii si dezvoltarii normale a organismului. Intr-o masura mai mare in laptisorul de matca se gasesc proteine ​​si vitamine si, este bogat in grasimi, carbohidrati, enzime, aminoacizi si alte ingrediente benefice. Laptisorul are un efect regenerator, intinereste organismul, reinnoind celulele si tesuturile vechi.

Avantajul acestui produs magic, fata de vitaminele conventionale, este, evident, originea naturala. Un gram din aceasta substanta va inlocui zeci de cutii de vitamine diferite, deoarece acest gram contine peste 400 de elemente create de natura intr-o combinatie perfecta. In prezent, tratamentul naturist nu este capabil sa produca niciun efect secundar neplacut. Din acest motiv, laptisorul de matca este un antidot pentru multe boli.

Tratament naturist imunitate copii – Laptisor de Matca

Tratament natural imunitate cu laptisor de matca

Datorita saturatiei cu substante valoroase, acest produs apicol este utilizat in mod eficient pentru tratarea copiilor, mai ales in cazul bolilor de malnutritie, o boala care se caracterizeaza prin apetit slab, pierdere in greutate, dezvoltare slaba, somn nelinistit. Este cunoscut faptul ca acest produs apicol este utilizat atunci cand se alapteaza copii prematuri care trebuie sa creasca in greutate si sa organizeze munca tuturor proceselor de viata. Cand un copil este supus unui tratament naturist cu Laptisor de Matca, starea generala de sanatate revine la normal, compozitia sangelui se imbunatateste, toate procesele de activitate ale organismului sunt stimulate, iar capacitatea lui de a rezista diferitelor boli creste.

Tratament naturist imunitate adulti – Laptisor de Matca

Conform studiilor, este posibil sa folosesti cu succes Laptisorul de matca in tratamentul unor boli precum artrita, boli de inima, hipertensiune arteriala, anorexie, o tulburare metabolica constanta. In plus, utilizarea laptelui normalizeaza tensiunea arteriala, imbunatateste activitatea sexuala si are un efect vindecator asupra starii de sanatate a pacientilor care au suferit boli debilitante de lunga durata. Se crede ca acest produs apicol este cel mai bun stimulator biologic al functiilor corpului. Odata introdus in dieta zilnica, inclusiv la persoanele in varsta, procesul digestiv, procesul de reinnoire a sangelui si functionarea glandelor se imbunatatesc. Acest tratament naturist imunitate ajuta la ameliorarea oboselii, la imbunatatirea capacitatii de lucru, la intarirea sistemului imunitar.

Adauga comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.