×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Lăptișorul de matcă, perfect pentru tratamentele naturale de creștere a imunității

Articole

Imunitatea este capacitatea organismului uman de a lupta împotriva agenților patogeni. Sistemul imunitar este format dintr-o serie de celule și molecule ce au rolul de a inhiba și distruge virusurile și bacteriile care atacă. Trebuie menționat că omul se naște fără imunitate, o capată prin diferite metode – alimentație, remedii tradiționale, medicamente sintetice. Tratamentele naturiste stimulează imunitatea pentru a lupta eficient cu virusurile. De regulă, organismul învinge virusul în 5-7 zile și credem că această este puterea miraculoasă a unui tratament naturist imunitate. Unul dintre aceste tratamente naturiste este lăptișorul de matcă.

Proprietăți Lăptișor de Matcă

Datorită proprietăților sale farmacologice excepționale, acest produs apicol este recomandat pentru întarirea sistemului imunitar atât la copii, cât și la adulți. Proprietatea sa principală este îmbunătățirea funcțiilor de protecție ale organismului. Îmbunătățește imunitatea într-o asemenea măsură, încât organismul însuși este capabil să învingă boala.

Compoziție Laptisor de Matcă

Lăptișorul de matcă este un produs apicol bogat în oligoelemente, compuși biologici activi, a căror combinație naturală îi conferă valoare specială. Are toate substanțele necesare creșterii și dezvoltării normale a organismului. Într-o măsură mai mare în lăptilorul de matcă se gasesc proteine și vitamine și, este bogat în grăsimi, carbohidrați, enzime, aminoacizi și alte ingrediente benefice. Lăptișorul are un efect regenerator, întinerește organismul, reînnoind celulele și țesuturile vechi.

Avantajul acestui produs magic, față de vitaminele conventionale, este, evident, originea naturală. Un gram din această substanță va înlocui zeci de cutii de vitamine diferite, deoarece acest gram conține peste 400 de elemente create de natură într-o combinație perfectă. În prezent, tratamentul naturist nu este capabil să producă niciun efect secundar neplăcut. Din acest motiv, lăptișorul de matcă este un antidot pentru multe boli.

Tratament naturist imunitate copii

Datorită saturației cu substanțe valoroase, acest produs apicol este utilizat în mod eficient pentru tratarea copiilor, mai ales în cazul bolilor de malnutriție, o boală care se caracterizează prin apetit slab, pierdere în greutate, dezvoltare slabă, somn neliniștit. Este cunoscut faptul că acest produs apicol este utilizat atunci când se alaptează copii prematuri care trebuie să crească în greutate și să organizeze munca tuturor proceselor de viață. Când un copil este supus unui tratament naturist cu Laptișor de Matcă, starea generală de sănătate revine la normal, compoziția sângelui se îmbunătățește, toate procesele de activitate ale organismului sunt stimulate, iar capacitatea lui de a rezista diferitelor boli crește.

Tratament naturist imunitate adulti 

Conform studiilor, este posibil să folosești cu succes Lăptișorul de matcă în tratamentul unor boli precum artrita, boli de inimă, hipertensiune arterială, anorexie, o tulburare metabolică constantă. În plus, utilizarea laptelui normalizează tensiunea arterială, îmbunătățește activitatea sexuală și are un efect vindecător asupra stării de sănătate a pacienților care au suferit boli debilitante de lungă durată. Se crede că acest produs apicol este cel mai bun stimulator biologic al funcțiilor corpului. Odată introdus în dieta zilnică, inclusiv la persoanele în vârstă, procesul digestiv, procesul de reînnoire a sângelui și funcționarea glandelor se îmbunătățesc. Acest tratament naturist imunitate ajută la ameliorarea oboselii, la îmbunătățirea capacității de lucru, la întărirea sistemului imunitar.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.