facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-03-21
Vizualizari: 909
Comentarii: 0
Învinge răceala din faşă! Uite ce să faci încă de la primele simptome

O uşoară durere de cap, strănut, secreţii nazale şi senzaţie de usturime în gât, acestea sunt, de obicei, semnalele că te paşte o răceală. E bine să acţionezi încă din prima zi, de la primele simptome. În acest fel, îi diminuezi gravitatea şi scurtezi durata de vindecare.

-          Bea multe lichide, în special ceaiuri calde din plante medicinale (de echinacea, de ghimbir, de cimbru sau de eucalipt, preparate separat sau combinate). Ceaiurile previn deshidratarea din această perioadă, ajută la ameliorarea simptomelor de gât uscat şi desfundă nasul. Îndulceşte-le cu o linguriţă de miere, şi va fi un adevărat pansament pentru gât.ceai antibacterian

-          În acelaşi timp, evită, măcar în această perioadă, consumul de alcool, care deshidratează şi slăbeşte imunitatea organismului.

-          Ia suplimente cu zinc şi cu vitamina C. Cele două îţi întăresc sistemul imunitar şi scurtează considerabil perioada de convalescenţă. Vitamina D este şi ea bună pentru aceste perioade fără soare.

-          La masa de prânz, consumă supă de pui. E un remediu naturist din bătrâni, recunoscut de cercetătorii ca având proprietăţi antivirale. Iar seara, pregăteşte-ţi un meniu cu ceapă proaspătă sau cu mujdei de usturoi, alte antivirale naturale.

-          Pentru calmarea gâtului, fă o gargară cu apă caldă şi sare. Ajută la eliminarea bacteriilor şi virusurilor şi reduce inflamaţia.

-          Bucurăte de aromaterapie! Fă inhalaţii în care adaugi câteva picături de ulei esenţial de eucalipt, de lămâiţă sau cuişoare, care vor descongestiona căile nazale şi vor calma tusea, prin umezirea gâtului uscat.

-          Încheie-ţi ziua cu o baie fierbinte, pentru a relaxa muşchii încordaţi. Poţi pune în apă sare de mare sau câteva picături dintre uleiurile esenţiale de mai sus. Vrei dormi ca un prunc şi te vei trezi alt om.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri