facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-11-19
Vizualizari: 601
Comentarii: 0
Întâmpină sezonul rece cu o imunitate de fier!

Nu te mai lăsa, în fiecare sezon rece, doborât de viroze şi răceli! Le poţi „fenta” dacă ai un scut pe măsură, şi anume un sistem imunitar puternic. Acest scut miraculos se construieşte în decurs de circa două săptămâni, cu un stil de viaţă sănătos, cu fructe şi legume de sezon, plante medicinale pline de vitamine, puţin sport, multă voie bună şi zero stres.comprimate masticabile

Dacă evitarea stresului, odihna şi practicarea sportului sunt, pentru unii, mai greu de îndeplinit, schimbarea stilului alimentar este primul pas, pentru toată lumea, în drumul spre întărirea imunităţii. Evită alimentele procesate, goale în vitamine, şi include în dietă roşii, broccoli, morcovi, avocado, sfeclă roşie, ciuperci, bineînţeles – ceapă şi usturoi, celebre antibiotice naturale cu proprietăţi curative, plus cât mai multe verdeţuri bogate în fier. Pătrunjelul conţine foarte multă vitamina C, o legătură rivalizând cu un kilogram de portocale. Şi, dacă tot am ajuns la fructe, îţi recomandăm citricele, kiwi, strugurii roşii (conţin resveratrol, un super antioxidant), gutuile şi dovleacul copt, pe care le găseşti în această perioadă pe toate tarabele.

Nu strică să faci, în aceste două săptămâni, o cură de cătină cu miere. În fiecare dimineaţă ia câte o linguriţă pe stomacul gol. Din „farmacia” stupului, pe lângă miere, foarte valoros este propolisul, considerat panaceu pentru o mulţime de afecţiuni, precum şi bun la întărirea imunităţii. Se ia cu miere, 10-20 de picături pe zi. Seara, fă-ţi un ritual din a bea o cană de ceai de echinacea. Această plantă medicinală este printre cele mai indicate atunci când vorbim de întărirea imunităţii. S-a demonstrat că ea stimulează producerea de celule albe, care au rolul de a apăra organismul împotriva infecţiilor cu virusuri şi bacterii. Poţi găsi echinacea şi sub formă de capsule sau tinctură.

Perioada aceasta de două săptămâni, în care mănânci sănătos şi îţi întăreşti organismul, poate fi considerată şi o cură de detoxifiere pentru organism, pregătindu-te pentru mesele îmbelşugate de la Crăciunul care se apropie cu paşi repezi. Continuă cu ea şi mai departe, în iarnă, de câte ori simţi nevoia.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri