facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2019-12-17
Vizualizari: 708
Comentarii: 0
Însărcinată? Așa îți întărești imunitatea în siguranță!

Ești însărcinată și te gândești cu puțină teamă la sezonul virozelor respiratorii care bate la ușă? Pentru a fi la adăpost în fața virusurilor și bacteriilor, e nevoie să fii sănătoasă și să ai o imunitate puternică. Ea se construiește printr-o alimentație sănătoasă, echilibrată, și cu mici tratamente din natură.

În perioada celor 9 luni, imunitatea viitoarei mămici este în mod natural mai scăzută, iar sensibilitatea ei în fața agenților patogeni mai mare. sirop cu miere si propolisE destul de riscant să se îmbolnăvească, în condițiile în care lista cu medicamente permise este acum restrânsă. De aceea, soluția cea mai potrivită este întărirea imunității. Ca suplimente alimentare, sunt permise echinacea și noni, remedii naturale celebre pentru proprietățile lor imunostimulatoarea, antibacteriene, antialergice, antivirale, de regenerare celulară. Se administrează  în cure de 2-3 săptămâni. În magazinele naturiste mai poți găsi pulberi de vitamina C și siropuri pentru imunitate din plante, special concepute pentru întărirea imunității, care sunt sigure pentru gravide și pentru mamele care alăptează. Mai poți lua suplimente pe bază de acid folic, fier, iod și vitamine din complexul B, care susțin dezvoltarea armonioasă a fătului. Totuși, e recomandat să consulți medicul înainte de a-ți administra suplimente alimentare.

În rest, pune preț pe alimentație și pe un stil de viață sănătos. Mănâncă multe fructe și legume proaspete, de sezon, bine spălate, ouă și carne corect preparate termic, lactate, fructe oleaginoase și uleiuri presate la rece. Renunță la sucurile din comerț, la cafea și mai ales la alcool, în favoarea sucurilor naturale făcute în casă din tot felul de combinații de fructe și legume stoarse. Ceaiurile pot face și ele minuni în această perioadă. Bea cu încredere ceai de soc, echinacea, măceșe și cătină, care au un puternic efect vitaminizant, antioxidant. Hidratează-te foarte bine, dormi pe săturate, ai grijă la igienă, fă mișcare și zâmbește. Veți fi amândoi bine!

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri