Candidoza vaginală - Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Candidoza vaginală

Candidoza vaginală este una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă femeile. Este cauzată de înmulțirea excesivă a ciupercii Candida Albicans în condițiile pertubării ph-ului vaginal. Afecțiunea nu este considerată o boală cu transmitere sexuală, ci mai degrabă poate fi declanşată de numeroși factori, dintre care cei mai frecvenți sunt: sarcina, tratamentele cu antibiotice (pentru alte afecțiuni), scăderea imunității, diabetul zaharat, leziuni sau iritații vaginale, anticoncepționalele. De asemenea băile la piscină unde există mult clor în apă, lenjeria din materiale sintetice sau cea foarte strâmtă, pot favoriza apariția candidozei vaginale.

CANDISEPT capsule moi, împreună cu ovulele Ginosept constituie o alternativă naturală la produsele similare de sinteză, în cazul diferitelor infecții vaginale. Sunt cea mai bună alegere atunci când alte produse au contraindicații sau pacienta preferă remedii naturale. În tratamentul natural al candidozei vaginale ovule Ginosept se pot asocia cu ceaiul Ginosept pentru spălături vaginale.


DR. DALIA FAUR
DR. DALIA FAUR
Specialist Fares, medic cu competență în apifitoterapie

Vă invităm să urmăriți materialul video în care doamna doctor Dalia Faur ne vorbește despre CANDISEPT capsule moi, GINOSEPT ovule și ceai.

Scheme de tratament

Produse recomandate

PĂREREA CONSUMATORILOR DESPRE PRODUSELE NOASTRE

 • Fares
  Buna ziua. Va recomandam consultul medical in acest caz. Daca in recomandarea medicului este specificat faptul ca puteti folosi ovule, Candisept se administreaza in aceasta afectiune. Multa sanatate! Candisept, A23, capsule moi

 • Maria Pop
  Da, este eficient! Am folosit, sunt bune aceste produse Ginosept! Ginosept, G70, ceai la pungă

 • Fares
  Buna ziua. Recomandam administrarea a 2 capsule pe zi. Candisept, A23, capsule moi

 • Andreea
  Buna ziua, Se pot folosi și in cazul infecției cu Trichomonas? Mulțumesc. Ginosept, G84, ovule

 • Marinela Luta
  Foarte bun si cu rezultate deosebite. Mulțumită de rezultate! Ginosept, G70, ceai la pungă

 • Fares
  Va recomandam ovulele Ginosept trofic. Ginosept, G84, ovule

 • Fares
  Puteti administra ca si tratament complementar capsulele Candisept. Candisept, A23, capsule moi

 • Emrich Mariane
  Se pot folosi aceste ovale si pt cazuri de candida aparita dupa administrare de antibiotic? Se poate combina cu un ceai aferent pt spalaturi locale si administrare interna? Va multumesc Ginosept, G84, ovule