×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

TRATAMENT NATURAL PENTRU INFECȚII URINARE

BIOMICIN URINAR este singurul antibiotic urinar natural de pe piață, fiind superior celorlalte produse pe bază plante medicinale care au doar efect dezinfectant urinar și diuretic.

Orice persoană se poate confrunta cel puțin o dată în viață cu o infecție urinară, dar afecțiunea este mai frecventă la femei.
Poți trata prin mijloace complet naturale o infecție urinară joasă (cistită, uretrită sau prostatită) cu ajutorul remediilor naturale.

INFECȚIE URINARĂ ACUTĂ

BIOMICIN URINAR A20, capsule moi
1 capsulă de 3 ori pe zi, timp de 10-15 zile

DIUROSEPT U60/U62, ceai
4-6 căni pe zi, timp de 10-15 zile

INFECȚIE URINARĂ CRONICĂ / RECIDIVANTĂ

BIOMICIN URINAR A20, capsule moi
1 capsulă de 3 ori pe zi timp de 15 zile pe lună, 3 luni consecutiv

DIUROSEPT CU MERIŞOR U68, capsule
1 capsulă de 3 ori pe zi /zi, 3 luni

DIUROSEPT U60/U62, ceai
4-6 căni pe zi, 3 luniExistă tratamente naturale care au la bază combinații complexe de plante medicinale și uleiuri esențiale, cu eficiență dovedită în infecțiile urinare, fără efecte secundare. Află care sunt acestea și cum te ajută în această situație:


Afin

Călțunași

Cimbru

Coada calului

Codițe de cireșe

Cuișoare

Flori de lavandă

Fructe de ienupăr

Fructe de porumbar

Frunze de măslin

Frunze de mesteacăn

Ienupăr

Mătase de porumb

Merișor

Muguri de plop

Rizomi de pir

Scorțișoară

Șovârv

Afin

Călțunași

Cimbru

Coada calului

Codițe de cireșe

Cuișoare

Flori de lavandă

Fructe de ienupăr

Fructe de porumbar

Frunze de măslin

Frunze de mesteacăn

Ienupăr

Mătase de porumb

Merișor

Muguri de plop

Rizomi de pir

Scorțișoară

Șovârv

 

Studiile au comparat efectul mai multor uleiuri esenţiale împotriva germenilor patogeni de la nivel uro-genital, iar cele mai puternice au fost uleiurile esenţiale de oregano şi cimbru.

Uleiul esenţial de scorţişoară opreşte inmultirea bacteriilor în același timp cu reducerea inflamației care provoacă durere în timpul urinării. Are efect antimicrobian asupra microorganismelor patogene (E.coli, Staphylococcus aureus, Shigella, Pseudomonas) care produc infecţii uro-genitale.

Fructele de merișor și afin împiedică aderarea bacteriilor la mucoasa căilor urinare, determinând eliminarea acestora în fluxul urinar. Merişorul reduce mirosul neplăcut al urinei, având un efect benefic și pentru vârstnicii care suferă de incontinenţă urinară, iar afinele acidifiază urina, creând un mediu nefavorabil dezvoltării germenilor patogeni.

Frunzele de măslin și cuișoarele acționează prin diverse mecanisme producând distrugerea sau inhibarea bacteriilor care produc infecții urinare, și reducerea inflamației indusă de infecția bacteriană a tractului urinar.

Fructele de ienupăr și călțunașii au efect diuretic, astfel contribuie la eliminarea bacteriilor din vezica urinară prin stimularea producerii de urină, creșterea frecvenței și a fluxului urinărilor.De ce să alegi produsele noastre contra infecțiilor urinare?
Cât de eficiente sunt?
Cum și de ce să asociezi produsele?


O infecție urinară localizată la nivelul tractului urinar inferior (cistită, uretrită sau prostatită) provoacă nevoia urgentă de a merge la toaletă, dureri și usturimi la urinare, micțiuni frecvente, urină tulbure, de culoare mai închisă, dureri abdominale și uneori febră.

Cercetătrile moderne susțin fitoterapia ca fiind o alternativă sigură ce poate trata cu ajutorul preparatelor vegetale (capsule cu plante medicinale, capsule moi cu uleiuri esențiale, ceaiuri) infecțiile urinare acute și cronice și pentru a preveni reapariția acestora.

De ce să alegi tratamentul nostru?Dacă te confrunți cu o infecție urinară acută localizată la nivelul tractului urinar inferior (cistită, uretrită sau prostatită – în cazul bărbaților) îți recomandăm BIOMICIN URINAR A20, capsule moi, 1 capsulă de 3 ori pe zi, timp de 10-15 zile, asociat cu DIUROSEPT U60/U62, ceai, 4-6 căni pe zi, timp de 10-15 zile.

BIOMICIN URINAR, capsule moi, este un antibacterian natural cu spectru larg de acțiune asupra agenţilor patogeni de la nivelul tractului genito-urinar, atât feminin cât şi masculin (E. coli, Klebsiella, Enterobacter, Enterococi, Pseudomonas, Acinetobacter, Proteus).


Are în compoziție 3 uleiuri esențiale pure: ulei esenţial de şovârv, de scorţişoară și de cimbru. Sinergismul farmacologic al constituenţilor acestor uleiuri esențiale conferă o eficiență mai mare decât administrarea individuală, a fiecărui ulei în parte, și de asemenea, face ca germenii patogeni nu poată dezvolta rezistenţă, fiind asaltați simultan de mai multe substanțe active, care acționează prin mecanisme diferite.


Rezultatele clinice:

 

DIUROSEPT ceai considerăm necesar să fi asociat, deoarece face parte din tratamentul corect al infecțiilor urinare. Un aport crescut de lichide, contribuie la reducerea numărului de colonii bacteriene din tractului urinar prin stimularea producerii de urină, creșterea frecvenței urinărilor și a fluxului urinar.

DIUROSEPT ceai, conține frunze de merişor, frunze de mesteacăn, codiţe de cireşe, muguri de plop, coada calului, fructe de ienupăr, fructe de porumbar, rizomi de pir, mătase de porumb, flori de lavandă (Lavandulae flos) - plante medicinale cu efect dezinfectant urinar, diuretic, antiinflamator, uricozuric (favorizează eliminarea acidului uric).

 

Dacă te confrunți cu o infecție urinară cronică sau faci episoade repetate de cistită, pe lângă BIOMICIN URINAR A20, capsule moi, 1 capsulă de 3 ori pe zi timp de 15 pe lună, 3 luni consecutiv, îți recomandăm și DIUROSEPT CU MERIŞOR U68, capsule

1 capsulă de 3 ori pe zi /zi, 3 luni, și DIUROSEPT U60/U62, ceai, 4-6 căni pe zi, 3 luni.

 

Pentru prevenirea infecțiilor urinare și la purtătorii de sondă urinară, DIUROSEPT cu MERIȘOR capsule se poate administra de sine stătător, o perioadă mai lungă, până la 3 luni. Cura se poate repeta la nevoie.

 

DIUROSEPT CU MERIŞOR, capsule este un dezinfectant și antiinflamator urinar 100% natural, recomandat în infecții și inflamații urinare și pentru prevenirea recidivelor; poate fi asociat cu antibiotice naturale/ de sinteză sau administrat ca și cură de întreținere, fiind sigur pentru administrarea pe termen lung.


Contribuie la eliminarea rapidă a simptomelor prezente în infecțiile și inflamațiile urinare prin asocierea sinergică de substanțe active care inhibă creșterea germenilor patogeni în tractul urinar (frunze de măslin, ienupăr, cuișoare, călțunași) și prin conținutul optim de PAC (proantocianidine) care împiedică aderarea E.Ccoli la epiteliu care tapetează interiorul căilor urinare. Reduce inflamația indusă de infecția bacteriană a tractului urinar (frunze de măslin, ienupăr, cuișoare, merișor, afin) și contribuie la reducerea numărului de colonii bacteriene prin stimularea producerii de urină și creșterea frecvenței urinărilor (fructe de ienupăr și călțunași).

 

Prin asocierea acestor 3 produse, efectele lor se potențează, astfel puteți beneficia de o schemă completă de tratament natural pentru combaterea infecțiilor urinare și de o vindecare mai rapidă și fără efecte adverse.