facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2016-06-06
Vizualizari: 628
Comentarii: 0
Scapă de scuze! Ce te reține de fapt să începi o cură de slăbire

Când vine vorba de a începe dieta, în cale apar ca din senin tot felul de piedici. Ba treci printr-o perioadă aglomerată și nu ai timp să-ți gătești corespunzător, ba aștepți să treacă vreo sărbătoare, vreo vacanță la all inclusive, ba nu poți din cauza anturajului, a familiei. Toate sunt doar scuze! Dacă vrei cu adevărat, există o rezolvare pentru fiecare piedică. Noi îți demontăm, mai jos, cele mai frecvente scuze și te ajutăm să treci peste ele.

- „Trebuie să gătești dulciuri pentru copii, mâncăruri grele cu sosuri pentru soț”. Greșit! Copiii nu au nevoie în permanență de dulciuri și oricum o prăjitură la zile mari nu strică nimănui. O poți prepara cu îndulcitori naturale (miere, sirop de agave, de arțar...) și ingrediente naturale, în stil raw vegan. Gătește sănătos și dietetic, iar cine are nevoie de altceva, poate să-și cumpere.

- „Te strică anturajul”. Obișnuiești să mergi cu prietenii la restaurant sau serviciul e de așa natură încât ești nevoit să iei prânzul în oraș? Indiferent ce aleg ceilalți, tu mergi pe supe, salate, carne slabă la grătar, legume și fructe. Toate acestea în porții mici! Pentru că de obicei avem tendința de a goli tot din farfurie și, dacă acolo e varianta „big”, și tu vei mânca și vei fi „big”. Desertul, evident, taie-l de pe listă!

- „Ai frigiderul plin și aștepți să se golească. După, începi cura”. Ce te faci dacă niciodată nu bate vântul la tine-n frigider și mereu înnoiești proviziile? În definitiv, nu e greșit să ții mâncare multă în casă, greșit e să faci stoc de alimente interzise, cum ar fi dulciuri, paste, mezeluri. Nu le cumpăra de la bun început și nu va exista tentație!

- În cazul femeilor, vă mai spunem un secret: sindromul premenstrual are efect și asupra poftei de mâncare. Mai concret, cu 10 zile înainte de apariția ciclului apar tot felul de modificări hormonale care au ca efect secundar creșterea apetitului. Prin urmare, nu este indicat să începeți o cură de slăbire în această perioadă deoarece vă va fi foarte greu și veți fi descurajate. De asemenea, dacă sunteți deja la dietă, așteptați-vă ca în perioada premenstruală ritmul de slăbire să fie mai lent.

În concluzie, scapă de scuze, stabilește-ți clar obiective realiste, fii motivat, organizat, disciplinat. Iar odată apucat de cură, du-o până la capăt ori nu te apuca deloc de ea. Pentru că nimic nu ne dă metabolismul mai tare peste cap decât trecerea de la o extremă la alta, în alimentație.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri