facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2016-07-14
Vizualizari: 690
Comentarii: 0
În vizită la Fares

Călătoria Fares a început în 1929, acum 87 de ani. A fost și este în continuare una care îmbină tradiția, cu știința, inovația și respectul pentru tot ce oferă natura, pentru a tranforma plantele medicinale în remedii care alină.

Fares este ca o a doua casă pentru 750 de angajați, o echipă ce lucrează zilnic, cu dedicare, la fiecare etapă a procesului de fabricație, de la cele peste 200 de hectare cultivate cu plante, până la ambalarea delicată a pliculețelor de ceai aromat sau a siropurilor, tincturilor și a uleiurilor care au câștigat încrederea celor ce aleg Fares.

Plantele vin din culturile noastre, altele se culeg din flora spontană, iar cele care nu cresc în țara noastră, se importă. Toate sunt apoi selectate și uscate cu grijă, în condiții speciale pentru fiecare tip de plantă, pentru a păstra proprietățile specifice și a ne asigura că tot binele din ele se regăsește apoi în fiecare picătură de ceai sau în fiecare linguriță de sirop.

V-am ascultat și citit toate mesajele din ultima perioadă și ne-am deschis larg porțile pentru voi. Vă așteptăm în vizită la fabrica Fares, să ne fiți musafiri pentru o zi, în lumea plantelor medicinale. Am înțeles însă că mulți dintre prietenii noștri dragi nu pot ajunge până la Orăștie. Așa că venim la voi, cu un clip filmat chiar la noi acasă, real, sincer, o invitație în fabrica pe care ați dorit să o cunoașteți.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri