×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Imunitate prin vitamine

Nu doar pentru sezonul rece trebuie să ne întărim imunitatea, vara ne pândesc tot atâtea pericole. Trecerea de la canicula de afară la aerul condiționat din interior, filtrele murdare ale acestui aparat, purtătoare de virusuri și bacterii, consumul de băuturi reci, toate acestea pot provoca infecții respiratorii, dureri în gât, laringite, faringite. Astfel, e bine și acum să avem grijă de organismul nostru, să-i dăm un plus de vitamine și minerale, cum sunt vitamina C, vitamina A, zinc, seleniu.


S-a constatat că asocierea de vitamina C cu zinc și seleniu reduce frecvența infecțiilor respiratorii şi scurtează durata bolii, simptomele fiind mult mai ușoare. Se administrează atât profilactic pentru susținerea sistemului imunitar, cât și cutativ, în doze duble chiar de la debutul răcelii.


Vitamina A are efect imunostimulent, regenerator şi protector al pielii şi mucoaselor, ajutând la refacerea mucoasei nazale iritate. Se recomandă persoanelor la care în urma unei viroze respiratorii sau rinite alergice persistă iritarea mucoasei nazale.


DR. DALIA FAUR
DR. DALIA FAUR
Specialist Fares, medic cu competență în apifitoterapie

Vă invităm să urmăriți materialul video în care doamna doctor Dalia Faur ne vorbește despre VITAMINA A capsule, CROM SELENIU ZINC capsule, VITAMINA C200 comprimate

Recomandari de tratament

Produse recomandate

PĂREREA CONSUMATORILOR DESPRE PRODUSELE NOASTRE