×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Imunitate cu Echinacea

Articole de Specialitate

Gama de produse naturale Fares pentru imunitate are, în afară de siropuri, capsule şi un ceai.

Capsulele IMUNITATE cu ECHINACEA conţin, evident echinacea, usturoi şi extracte uscate de: Astragalus membranaceus, ghiara mâţei ( Uncaria tomentosa ) şi Andrographis paniculata.ceai la punga

Este o combinaţie de plante medicinale cu acţiune eficientă antibacteriană, antivirală şi de stimulare a reactivităţii imunitare.

Aceste capsule sunt recomandate şi ca tratament complementar în infecţiile recidivante sau rezistente la antibiotice.

Echinacea şi usturoiul sunt bine cunoscute pentu eficienţa lor în situaţiile amintite, astragalus şi andrographis sunt antiinflamatoare.

Acest produs poate fi administrat intr-o schemă de tratament împreună cu ceaiul IMUNITATE.

Compoziţia acestuia potenţează efectele plantelor din capsule. Găsim în ceaiul Imunitate flori de hibiscus, mentă, busuioc, echinacea, fructe de cătină, de măr şi ulei esenţial de grapefruit.

Menta şi busuiocul sunt plante cu uleiuri esenţiale, puternic antibacteriene şi antivirale. Fructele de cătină sunt bogate în vitamina C cu o calitate deosebită – este termorezistentă – şi substanţe cu acţiune tonică generală, antibacteriană, antivirală şi antiinflamatoare.

Uleiul esenţial de grapefruit susţine efectul uleiurilor esnţiale din fructele de cătină. Iată un ceai minunat care stimulează capacitatea naturală de apărare a organismului împotriva îmbolnăvirilor.

Preventiv, poate fi folosit doar ceaiul.

 

Dr Luminiţa-Natalia Sârcă

 

Asocieri recomandate

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.