facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2017-07-31
Vizualizari: 1304
Comentarii: 2
Imunitate cu 7 ciuperci

Capsulele Imunitate cu 7 ciuperci conţin cele mai cunoscute şi eficiente ciuperci medicinale şi au proprietăţi imunomodulatoare, fiind indicate şi în cure de protecţie după chimio- şi radioterapie.

Ciuperca Ganoderma tsugae este cunoscută datorită proprietăţilor imunomodulatoare şi antitumorale.  Aceasta inhibă proliferarea celulelor tumorale HER2 şi creşte efectul inhibitor al medicamentelor antitumorale (cisplatină), fiind un agent terapeutic adjuvant în tratamentul celulelor canceroase.

Ştiaţi că ciuperca Maitake stimulează puternic reacţiile de apărare ale sistemului imunitar, iar la asocierea cu Shiitake se obţine un efect sinergic, mai puternic decât cel al hexozei – component extras din ciuperci cu efect imunostimulator cunoscut?

Studiile au arătat că polizaharidele din Enokitake activează funcţia imună a limfocitelor T, făcând astfel utilă ciuperca în cazurile de imunitate scăzută. Rezultatele au fost confirmate în urma studiilor in vivo la şoareci prin măsurarea nivelului de interleukine, factorul de necroză tumorală, limfocitele din splină.

A fost evaluată capacitatea de degradare a radicalilor liberi şi activitatea antioxidantă a polizaharidelor din ciuperca Tremella fuciformis. Rezultatele au arătat că aceşti compuşi activi pot inactiva radicalii liberi, participând astfel la efectul antioxidant al ciupercii.

S-a arătat că Polyporus umbellatus poate regla eficient funcţia macrofagelor, cum ar fi: producţia de oxid nitric şi expresia citokinelor. Efectul imunostimulator are loc prin activarea căi TLR-4  (proteină responsabilă de activarea sistemului imunitar înnăscut).

Studiile au arătat că polizaharidele din Armillaria mellea au proprietăţi imunomodulatoare fiind benefice organismului în curele de protecţie după chimioterapie deoarece stimulează eficient sistemul imunitar şi contribuie la reducerea efectelor nedorite determinate de chimioterapice. Acest efect este datorat activării macrofagelor şi celulelor NK (natural killer) de prezenţa polizaharidelor din ciupercă.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Buna seara,pt tumoare cerebrala,neoperabila ce recimandati?

Raspuns Fares: Buna dimineata! Ca tratament adjuvant, se pot administra capsulele Imunitate cu 7 ciuperci, cate 1-2 capsule de 3 ori pe zi, 3 luni cu o luna pauza. Se asociaza pulberea de radacina de papadie, cate 1 lingurita de 3 ori pe zi, cu 30 minute inainte de masa si capsulele Algoplant, cate 1 capsula de 1-2 ori pe zi, 2-4 saptamani. O zi frumoasa!
Alia Ocaniz
20 Martie 2021
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri