×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

IMUNITATE – ceai şi sirop Fares –

Noutăți Fares

Fares are o tradiţie de peste 85 de ani în cultivarea şi procesarea plantelor medicinale, ceaiurile şi siropurile fiind printre primele produse naturale realizate aici.

Imunitatea este un complex de reacţii ale organismului prin care sunt recunoscute şi eliminate microorganisme sau alte elemente cu potenţial patogen.

Schimbările climatice, modul de viaţă actual, stresul, sunt factorii care au diminuat şi dezechilibrat această modalitate complexă şi delicată de apărare a organismului spre menţinerea stării de sănătate.

Plantele medicinale, prin multitudinea de substanţe bioactive pe care le conţin şi similitudinea moleculelor cu cele din corpul nostru, pot ameliora şi reechilibra reactivitatea imunitară.tratament natural imunitate

Ceaiurile şi siropurile, în forma de condiţionare lichidă, sunt asimilate cu uşurinţă, plăcute la gust şi eficiente.

Ceaiul IMUNITATE conţine busuioc, mentă, flori de hibiscus, fructe de cătină şi de măr, echinacea şi ulei esenţial de grapefruit.

Busuiocul şi menta sunt bogate în uleiuri esenţiale, cu efect antibacterian, antiviral şi antifungic, tonic general, reconfortant.

Cătina este bogată în uleiuri cu acţiune antiseptică, cicatrizantă, antiinflamatoare şi tonică generală.

Fructele de măr şi uleiul esenţial de grapefruit sunt antioxidante, tonice generale şi antiseptice.

Iată o combinaţie inspirată şi echilibrată, un ceai care stimulează reactivitatea imunitară a organismului, plăcut la gust şi eficient.

Se recomandă 3-4 căni pe zi, infuzie.

Siropul IMUNITATE F147 se administrează în convalescenţe pentru stimularea reactivităţii imunitare şi refacerea mai rapidă a organismului, în tratamentul preventiv al infecţiilor acute de căi respiratorii superioare.

Reţeta acestui sirop conţine extracte de : fructe de cătină, echinacea, rădăcină de ginseng, şovârv şi astragalus, uleiuri esenţiale de : lămâie, portocale, eucalipt şi scorţişoară.

Acest sirop este foarte eficient prin compoziţia originală, asemănătoare ceaiului şi îmbogăţită cu ginseng, astragalus şi uleiurile esenţiale.

Astragalusul are o puternică acţiune antiinflamatoare şi antialergică, iar ginsengul este un foarte bun tonic general.

Uleiurile esenţiale alcătuiesc o combinaţie în care îşi potenţează eficienţa, având un rol important în reechilibrarea reactivităţii imunitare.

Se administrează 3 linguri pe zi, cu aproximativ 30 de minute înainte de masă, timp de 6-8 săptămâni.

 

Dr Luminiţa-Natalia Sârcă

Asocieri recomandate

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.