facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Implicarea in Fitoterapie
Implicarea in Fitoterapie
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator
Fares Separator Right
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Credem cu tărie în puterea vindecătoare a plantelor și suntem convinși că fitoterapia trebuie practicată pe baze științifice riguroase, de către specialiști. De aceea, am jucat un rol activ în fondarea „Asociației Române a Medicilor Fitoterapeuți” în 2009, precum și în susținerea activității ei.

Asociația are rolul de a promova statutul medicinei fitoterapeutice în contextul practicii medicale din România și de a sprijini descoperirile științifice pentru utilizarea terapeutică a produselor medicinale pe bază de plante. Pentru a realiza aceste obiective, ARMF efectuează studii privind eficiența produselor din plante medicinale și organizează simpozioane, conferințe și congrese pentru a face cunoscute proprietățile plantelor în sănătate.

Acum susținem refacerea site-ului de prezentare a asociației și periodic se vor organiza workshopuri pe format hibrid- fizic și online, în cadrul ARMF, cu medici din țară, pe teme de actualitate în practică medicală curentă. Acestea se realizează cu suportul material asigurat de Fares, acțiuni a căror temă, dată și locație, vor fi anunțate din timp pe site-ul asociației.

 

În calitate de formatori de fitoterapie, colegele noastre, dr. Dalia Faur și dr. Carmen Nonn, au susținut modulul II de Fitoterapie clinică pentru medici, din cadrul pregătirii pentru obținerea Competenței în Apifitoterapie. S-a realizat suportul de curs, s-a oferit bibliografia necesară și utilă pentru lărgirea cunoștințelor legate de plantele medicinale, precum și 2 workshop-uri pentru medicii înscriși la CompetențăÎn cadrul acestora s-au expus prezentări de caz, experiența unor medici cu diferite formule fitoterapice în gestionarea unor afecțiuni și s-a răspuns la o multitudine de întrebări primite din partea cursanților.

 

Ilustratie foto Implicarea in fitoterapie 2Mesele rotunde se organizează lunar în orașe precum Arad, BucureștiBacău, Cluj,IașiBistrițaTimișoaraVâlceaGalațiBaia MareSuceavaLa aceste mese rotunde participă medici care susțin fitopreparatele și care doresc să afle mai multe informații despre asocieri terapeutice în diferite afecțiuni. În cadrul acestor evenimente ne îmbogățim cunoștințele despre fitoterapie. Medicii vin cu feedback-uri în urmă recomandării produselor noastre, iar noi le prezentăm ultimele noutăți în ceea ce privește evaluările clinice sau produsele noi.

 

De-a lungul timpului am dăruit produse pentru secțiile de pneumologie și boli infecțioase din 8 spitale din țară, produsele noastre fiind un real suport în perioada covid. Constant facem donații cu produse din portofoliul nostru către alte secții cum ar fi: ginecologie, pediatrie, psihiatrie, medicină internă, urologie.

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri