facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2018-09-11
Vizualizari: 3821
Comentarii: 10
Iată antibioticele care nu dau efecte adverse!

În cazul unei infecții respiratorii, digestive sau genito-urinare, antibioticele sunt soluția salvatoare. Cele de sinteză, însă, la care apelează majoritatea, te fac să „plătești” scump pentru serviciul de a te vindeca: slăbesc imunitatea, atacă flora intestinală și, folosite abuziv, frecvent, bacteriile pot dezvolta rezistență la ele. Din fericire, natura ne pune la dispoziție o alternativă sigură și eficientă.

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii apelau la plante medicinale pentru a-si trata problemele de sănătate. Știau cum să acţioneze și ce să ia în cazul unei dureri de dinţi, a unei infecţii digestive ori respiratorii. Pentru că fiecare afecţiune are planta ei de leac. Cea mai puternică formă de utilizare a plantei e uleiul esențial. Extrage tot ce e mai bun, este concentrat, eficient și bine asimilat de organismul uman. Au extrem de multe efecte, în funcție de tipul de plantă, însă cel mai utilizat efect medicinal al uleiurilor este cel antibiotic. Se cunosc circa 3.000 de uleiuri esențiale de la tot atâtea plante și majoritatea au proprietăți antibacteriene, antifungice și antivirale.

Bacteriile nu pot dezvolta rezistență la uleiurile esențiale

Vrei să știi de ce este uleiul esențial atât de eficient ca antibiotic natural? Datorită anumitor substanțe active din compoziția sa care lucrează împreună prin sinergism. Adică efectul uleiului esenţial folosit ca atare este mai mare decât suma efectelor individuale ale acelor substanţelor active izolate din ulei şi folosite separat. Compoziţia foarte complexă a unui ulei, faptul că el este compus din zeci de substanţe chimice diferite, împiedică bacteriile să dezvolte rezistenţă în faţa unui asemenea arsenal de „arme”. Bacteriile se pot adapta în faţa unei singure substanţe chimice şi chiar o fac în faţa medicamentelor de sinteză alcătuite dintr-o singură substanţă activă.

Avantaje

- Sunt bine tolerate de organismul uman, adică sunt „recunoscute” de corp ca fiind naturale, proprii lui. De aceea, sunt imediat acceptate şi asimilate.

- Dacă sunt administrate corect, nu produc efecte secundare.

- Nu atacă flora intestinală.

- Nu slăbesc imunitatea.

- Microorganismele nu dezvoltă rezistenţă la ele.

Se pot combina cu antibioticele clasice

Chiar dacă sunt antibiotice puternice, uleiurile esențiale se pot combina fără probleme cu antibioticele de sinteză. Nu interferează, dimpotrivă – măresc eficacitatea pastilelor de la farmacie, le reduc efectele adverse și previn instalarea rezistenței bacteriene.

Cui sunt, totuși, interzise

Uleiurile esențiale sunt interzise femeilor însărcinate din cauza posibilelor efecte de stimulare a contracțiilor uterine. De asemenea, sunt contraindicate sugarilor. Singura modalitate de utilizare este sub formă de aromaterapie, prin aplicarea câtorva picături în vasul de aromaterapie din cameră.

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Buna ziua, ce pot sa iau după scoaterea unui implant dentar fără infecție? Augmentin m-a terminat. Aștept răspunsul dvs cat mai repede. Mulțumesc

Raspuns Fares: Va recomandam capsulele Biomicin forte, 1x3 pe zi timp de 15 zile.
Mihai
6 Noiembrie 2022

Biomicin Forte poate fi folosit pentru infecții dentare? Vă mulțumesc!

Raspuns Fares: Buna ziua. Da, il puteti folosi in infectiile dentare. Multa sanatate!
Mihaela
13 Octombrie 2021

Buna ziua ce imi recomandați pentru nas înfundat tot timpul sibsecreti bazele,o zi frumoasă,multumesc

Raspuns Fares: Buna ziua. Va recomandam Hapciu solubil 3-4 plicuri/zi, inhalatii seara si aromaterapie peste zi, cu solutia Hapciu usureaza respiratia; Hapciu nazal roll on, de cate ori este nevoie peste zi. Multa sanatate!
Mariana
31 August 2021

Bună ziua.Am și eu o problemă vă rog frumos dacă se poate să îmi dați un sfat.Baiatului meu i se formeaza sub braț ca un coș mare apoi încep să coacă și devin ca UN furuncul de mai multă vreme,a fost la medici ia dat să facă analize crezând ca are Hidrosadenita supurativa sau furunculoza dar nu ia ieșit nimic la analize, totuși i-au prescris antibiotice ca disciplina le luat și nimic iarăși au apărut,în momentul de față i-au dat din nou augumentin dar nu vrea să le ia pentru ca l doare stomacul, ce să fac? Cineva mi-a spus de Biomicin vă întreb pe dumneavoastra ar fi bun? Vă mulțumesc.

Raspuns Fares: Buna ziua. Va recomandam Biomicin antibiotic natural 3x1 pe zi asociat cu ceaiul Curatarea sangelui 2-3 cani pe zi. Durata unei cure este de 10-30 zile. Administrarea se poate relua după o pauza de 2 saptamani. Multa sanatate!
Farcas Florentina
20 Iulie 2021

Buna ziua pt. bacterie enterococcum faceum se poate administra biomicin forte cum si ce perioada?

Raspuns Fares: Buna ziua. Se administreaza 1 capsulă de 3 ori pe zi, la o oră după masă. La nevoie se pot administra 4 capsule pe zi. Durata unei cure este de 10-15 zile. Administrarea se poate relua după o pauză de 2 săptămâni. Zi frumoasa!
Ene Ecaterina
24 Iunie 2021
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri