×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Hipertensiunea la tineri se tratează natural

Tendințe

O buna parte dintre tineri acorda prea putina importanta dietei, activitatilor fizice si controalelor medicale regulate. De aceea, din ce în ce mai multe persoane sub 40 de ani dezvoltă hipertensiune arterială, devenind în timp candidați pentru o boală coronariană.

Valorile tensiunii ce trebuie să alarmeze inclusiv o persoană tânără sunt cele de peste 140/80 mmHG. Până la valori 160/90 mmHg tratamentul tensiunii se poate face cu produse naturale, printre care Capsulele Tensiune si Ceaiul Tensiune.

Capsulele Tensiune contin vâsc, talpa gâştii, extract de frunze de măslin, extract de saschiu  si usturoi. Vâscul reglează tensiunea arterială şi bătăile inimii, dilată vasele de sânge şi reduce intensitatea stărilor de stres. Talpa gâştei are acţiune liniştitoare asupra sistemului nervos central şi asupra inimii. Studiile ştiinţifice au demonstrat că usturoiul este hipotensor, vasodilatator, cardiotonic, hipocolesterolemiant şi anticoagulant.

Capsulele se iau astfel: 1 capsulă de 3 ori pe zi, la 2 ore după masă. Dacă valorile tensiunii sunt peste 150/90 mmHg şi nu este asociată altă medicaţie, se administrează câte 2 capsule de 3 ori pe zi.

Asocieri recomandate

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.