facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2022-12-20
Vizualizari: 923
Comentarii: 0
Hepatofit Forte - hepatoprotector și hepatoregenerator natural

Ficatul este un organ cu o mare putere de refacere. Când este bolnav, adesea nu doare, fiind considerat “un organ tăcut”, care nu își semnalează suferinţa decât târziu. Se descoperă în urma unor analize de sânge (prin creșterea valorilor transaminazelor) sau după o ecografie abdominală care arată, de obicei, un ficat mărit, cu structură neomogenă.

Creşterea în dimensiuni a ficatului apare cel mai frecvent ca urmare a consumului excesiv de alcool, de medicamente, în hepatita virală acută sau cronică și în steatoza hepatică (ficatul gras).

În contextul actual, în care factorii care ameninţă bună funcţionare a ficatului au crescut, vorbim despre mai mulţi aditivi alimentari, mai multe şi mai variate produse semi-preparate și conservate, un consum mai mare de medicamente, folosirea unor produse vegetale cu efect hepatoprotector, reprezintă un real beneficiu pentru cei cu afecţiuni hepatice.

Plante cum sunt anghinarea, armurariul, schisandra, rostopasca, păpădia, pe care le regăsim în capsulele Hepatofit Forte, au trecut cu succes proba timpului, dar și pe cea a cercetărilor științifice, dovedindu-și proprietăți incontestabile de protecție, detoxifiere și regenerare a ficatului în afecțiuni precum steatoză hepatică, hepatită acută și cronică de diferite etiologii, consum cronic de alcool, consum cronic de medicamente și expunerea la compuși toxici. Recent formula a fost îmbunătățită prin asocierea extractelor de plante cu fosfolipide naturale (lecitină din floarea soarelui cu min. 20% fosfatidilcolină).

Fosfatidilcolina din lecitină ajută la reducerea lipidelor implicate în steatoză hepatică. Protejează membrana celulei hepatice, accelerează regenerarea hepatocitului. Se încorporează în zonele deteriorate ale membranelor celulare hepatice. Astfel, se obține o îmbunătățire a funcției celulare, chiar și în cazul fibrozei hepatice.

Asociat recomandăm consumul de ceaiul Hepatocol, câte 2-3 căni pe zi.

De asemenea, menţinerea unei alimentaţii bogate în proteine şi cu conţinut scăzut de grăsimi şi glucide, în care consumul de grăsimi săturate este înlocuit cu cele nesaturate din peste, ulei de măsline, nuci, este de un real folos celor cu suferință a ficatului. Pe lângă dieta de cruţare hepatică care exclude acoolul în totalitate, este necesară evitarea stresului şi multă odihnă.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri