facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2018-10-23
Vizualizari: 1365
Comentarii: 0
Hepatofit Forte

capsuleProdusul este 100% natural, fără excipienţi, conţine doar extracte standardizate de plante, asociate în proporţii ce asigură un raport optim doză-efect. Se adresează persoanelor cu sindrom de hepatocitoliză (transaminaze crescute) prin efectele hepatoprotector şi hepatoregenerator. Este recomandat în următoarele afecțiuni: steatoză hepatică, hepatită acută și cronică de diferite etiologii, consum cronic de alcool, consum cronic de medicamente și expunerea la compuși toxici.

Produsul asigură doza optimă zilnică de silimarină.

Evaluarea eficienței produsului s-a făcut în colaborare cu medici specialiști gastroenterologi în cadrul unor clinici universitare. Efectele clinice au fost confirmate prin scăderea transaminazelor la peste 85% din pacienți cu o medie de 30 unități/L și regresia steatozei hepatice din stadiu sever în stadiu moderat. Respectând modul de administrare recomandat, după 3 luni se obține scăderea transaminazelor cu min 50% din depășire.

Armurariu

Armurariu conţine 2 principii active importante: silimarina care protejează celulele hepatice de acţiunea substanţelor dăunătoare prin inducerea unor modificări structurale la nivelul membranei hepatocitare, astfel împiedică pătrunderea toxicului în hepatocite, iar silibina stimulează activitatea polimerazei A nucleare, inducând regenerarea hepatocitelor.

Schisandra

Schisandra previne creşterea nivelelor de transaminaze în cazul unei afectari hepatice, scade formarea de malondialdehidă în ficat şi stimulează activitatea superoxid-dismutazei şi glutation-peroxidazei. Efectul hepatoprotector este legat de capacitatea de captare a radicalilor liberi de inhibare a peroxidării lipidice.

Anghinare

Cinarina din anghinare scade concentraţia lipidelor totale şi a colesterolului din ser fiind un inhibitor al lipolizei de tip acid nicotinic, de asemenea stimulează secreţia biliară şi produce un efect anticolestatic.

Rostopasca

Extractul de rostopască induce colereza şi creşterea fluxului de acid biliar şi pancreatic responsabili de digestia grăsimilor. Are şi proprietăţi de captare şi eliminare a radicalilor liberi hidroxil şi peroxil, anionilor hipoclorit şi superoxid, O2, peroxidului de hidrogen.

Păpădia

Extractul de păpădie, prin principiile amare, stimulează secreţia glandelor digestive şi salivare, uşurând digestia datorită stimulării receptorilor gustativi. În plus, contribuie la efectele antioxidante şi hepatocurative.

Sulfina

Polifenolii din sulfină stimulează regenerarea celulelor hepatice, îmbunătăţeşte circulaţia venoasă, scade permeabilitatea capilară şi fluidifică sângele. Aceste efecte se realizeză printr-un receptor care interacţionează direct cu muşchii netezi ai vaselor limfatice şi cu macrofagele. Cumarinele stimulează drenarea lichidelor din ţesut pe calea limfatică şi eliminarea prin fagocitoză a proteinelor macromoleculare.

 

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri