facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2018-08-14
Vizualizari: 3166
Comentarii: 12
Hemorsan supozitoare

Produs 100% natural bazat pe o formulă complexă de plante şi uleiuri esenţiale cu acţiune venotonică, antimicrobiană, antiinflamatoare şi cicatrizantă, recomandat în caz de hemoroizi şi fisuri anale. Eficienţa produsului a fost demonstrată la 94% din persoanele monitorizate cu boală hemoroidală gradul I şi II, după 12 zile de tratament, fiind bine tolerat și lipsit de reacții adverse.

Carotenoidele din gălbenele şi produşii lor de degradare sunt consideraţi principii active cu efect cicatrizant datorită similarităţii chimice cu vitamina A, care stimulează procesul de granulaţie şi formează noi ţesuturi în timpul proceselor de vindecare a cicatricilor şi rănilor.

Mugurii de plop aplicaţi local au proprietăţi antiinflamatore şi anestezice locale şi sunt utilizaţi în tratamentul cicatricilor, leziunilor. Efectele antiinflamatoare sunt datorate derivaţilor salicilaţi din compoziţie, care au acţiune comparabilă cu antiinflamatoarele nesteroidiene şi avantajul că nu prezintă reacţiile adverse ale acestora.

S-a comparat eficienţa unei creme cu extract de Hamamelis cu cea a unor creme cu subgalat de bismut (antiseptic local) sau anestezice locale la 90 pacienţi cu simptome hemoroidale acute.  După 21 zile, toate tratamentele au avut eficienţă egală în ceea ce priveşte ameliorarea pruritului, sângerării, senzației de arsură și durerii, fiind foarte eficiente.

Propolisul este larg utilizat pentru efectul cicatrizant, deoarece reduce timpul de cicatrizare şi accelerează procesul de reparare a ţesuturilor. Acest efect a fost observat după aplicarea unei tincturi de propolis pe rănile purulente, timp de 12-14 zile, unde s-a produs un proces de vindecare rapidă.

Studiile au arătat că escina din seminţele de castan are eficienţă de peste 80% la persoanele cu simptome hemoroidale (durere, mâncărime, arsură, inflamaţie) în mai puţin de o săptămână de tratament, faţă de eficienţa din grupul placebo, de 32%.

Uleiul esențial de coada şoricelului conţine chamazulene, cunoscute pentru activitatea antiinflamatoare şi anti-pruriginoasă, fiind folosit topic sub diferite forme la tratarea inflamaţiilor şi mâncărimilor cu diverse localizări.

Eugenolul şi metileugenolul sunt principalii componenţi ai uleiului esenţial de cuişoare  cu  acţiune puternică antiinflamatoare. În plus, uleiul esenţial este folosit şi în aplicaţii locale pentru reducerea durerii, stimularea cicatrizării şi datorită proprietăţilor antiseptice.

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Am hemoroizi externi ce as putea sa fac

Raspuns Fares: Pentru hemoroizi va recomandam bai de sezut cu ceai de galbenele si scoarta de stejar, apoi se poate aplica gelul Biovenal.
Crețu Mihaela
24 Aprilie 2022

Aceste supozitoare sunt benefice și pentru retragerea hemoroizilor externi?

Raspuns Fares: Buna ziua! Pentru hemoroizi externi sunt indicate baile de sezut cu decoct de frunze de Stejar, 15-20 minute, 7-12 zile. Extern se poate aplica crema Biovenal , de 2-3 ori pe zi. Multa sanatate!
Ana
2 Februarie 2022

Buna ziua,va rog sa îmi spuneți dacă se poate,sângereze n pic când merg la toaleta.Ma ung cu Proctogluvenor de doua săptămâni și nu vad nici o ameliorare,ce ați putea să îmi recomandați supozitoare...? Va multuesc

Raspuns Fares: Va recomandam consultul medical de urgenta in acest caz.
Musat Bogdan
20 Ianuarie 2022

Apare o dată la un an mîncărimi,am folosit cite un tub de cicatridină a mers,acuma a apărut iar cu dureri,am folosit o cutie de supozitoare cicatridina,durerile au stopat,dar au rămas mâncărimea,ce trebuie să fac ?este insuportabilă această boală,care ar fi remediu??

Raspuns Fares: Va recomandam supozitoarele Hemorsan, cate 1 supozitor seara inainte de culcare, 6-12 zile si bai de sezut cu scoarta de stejar si pelin sau galbenele de 1-2 ori pe zi.
Adrian Osman
3 Ianuarie 2022

Bună seara
Dacă alăptez este bine sa folosesc supozitoarele Faresan? Fără sa îmi afecteze în vreun fel laptele matern?

Raspuns Fares: Puteti sa folositi supozitoarele Hemorsan si in aceasta situatie fara nicio problema, 5-10 zile.
OANA SAS
9 Ianuarie 2021

După naștere am rămas cu hemoroizi si m-am luptat cu ei timp de aproape 2 ani. Niciun tratament folosit nu îi vindeca, ci doar ameliora simptomele. Până am descoperit hemorsan supozitoare. Am folosit o singura cutie de 6 supozitoare si treptat, nu doar că au dispărut simptomele au dispărut hemoroizii. De mai bine de 6 luni am scăpat de hemoroizi si totul datorită plantelor. Mulțumesc Fares ca exiști!

Raspuns Fares: Bună ziua ați avut și hemoroizi externi?v-au ajutat aceste supozitoare?
Roxana
9 Decembrie 2020
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri