×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

HELIOCOSTOP – remediu natural împotriva Helicobacter pylori

Ceaiuri

Recomand administrarea remediului natural constituit din Hydrastis canadensis, rădăcină de mastic, muguri de plop, lichen de piatră și ulei esențial de cuișoare, formulă a echipei de cercetare Fares.reduce disconfortul gastric

HELIOCOSTOP este un preparat fitoterapeutic, cu  formula complexă și unică care inhibă dezvoltarea bacteriei Hp, protejand astfel pereții stomacului.

 Reprezintă alternativa naturală de tratament în infecția cu Helicobacter Pylori, cu eficiență terapeutică evaluată clinic si fără efecte secundare.

 Administrarea repetată nu produce rezistență, poate fi administrat împreună cu alte medicamente, fără a avea recții adverse.

 Este eficient  în ulcer gastric şi duodenal Hp pozitiv, gastrită acută, gastrită cronică Hp pozitiv, purtători de Helicobacter pylori. Se administrează 1-2 capsule înainte de masă, de 3 ori pe zi, timp de 4 săptămâni.

 Preocupați permanent de a oferi Sănătate din inima Daciei, am realizat evaluarea eficienței terapeutice a acestei formule:

S-au administrat, capsule la  pacienți cu infecție cronică cu Helicobacter pylori.

După încheierea tratamentului, Helicobacter pylori a fost negativ pentru 80% dintre pacienți. Astfel fitopreparatul asigură o eradicare a Helicobacter pylori ridicată, similară cu cea a schemelor de medicamente cunoscute, însă fără efecte secundare.

Asocieri recomandate

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.