facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2015-04-23
Vizualizari: 3339
Comentarii: 3
HELICOSTOP un remediu natural cu eficiență terapeutică confirmată

Infecția cu Helicobacter pylori este depistată la aproximativ 90% dintre pacienții cu gastrită cronică și  la 80% dintre bolnavii cu ulcer gastro-duodenal.

Peste 60% din populaţia României este infectată cu Helicobacter pylori. Totuşi, dintre acestia numai 10-11% se îmbolnăvesc  de ulcer.

capsulePe parcursul  ultimilor ani, numeroase studii  au demonstrat efectul inhibitor asupra Helicobacter pylori al unor plante medicinale.

Combinația de plante medicinale  pentru care am optat în cadrul echipei de cerecetare de la Fares Oraștie este  Hydrastis canadensis, rădăcină de mastic, muguri de plop, lichen de piatră și ulei esențial de cuișoare.

Aceasta combinație complexă și unică  inhibă dezvoltarea bacteriei HP, protejând astfel pereții stomacului.

Helicostop reprezintă alternativa naturală în infecția cu Helicobacter Pylori, cu eficiență terapeutică confirmată clinic și paraclinic, fără efecte secundare. De asemenea, pacienții care nu tolerează tripla terapie clasică pot apela la aceasta combinație de plante medicinale.

Eficacitatea tratamentului cu Helicostop în infecția cu Helicobacter pylori

Ulcerul și gastrita, dintre bolile aparatului digestiv, au o frecvență crescută și sunt însoțite de disconfort accentuat.

Una din cauzele apariției acestor afecțiuni o reprezintă  infecția cu bacteria numită Helicobacter pylori. Rezervorul infecției este omul și se transmite prin salivă, apă infectată, mâini murdare.

HELICOSTOP este un preparat fitoterapeutic  cu acțiune inhibitoare asupra Helicobacter pylori  la care se adaugă proprietăți antiinflamatoare, cicatrizante și protectoare ale mucoasei gastrice, fapt ce contribuie și la acțiunea antiulceroasă a remediului.

Eficacitatea produsului  a fost evaluată și confirmată clinic, iar pentru evaluarea eficienței terapeutice au fost recrutați pacienți cu gastrita sau ulcer gastro-duodenal Helicobacter pylori pozitiv.

S-au  administrat 2 capsule de 2 ori pe zi, înaintea fiecărei mese, timp de 6 săptămâni.

Testul fecal efectuat postterapeutic a fost negativ pentru 80% dintre pacienți.

Niciun pacient nu a prezentat efecte secundare și nu a întrerupt tratamentul.

Tratamentul cu Helicostop asigură o eradicare a Helicobacter pylori ridicată, similară cu   cea a schemelor de medicamente cunoscute, fără efecte secundare.

Eficiența sa rezultă din formula complexă și unică în care combină plantele medicinale.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Care este doza recomandata în infectia cu helicobacter?Pe prospect scrie câte 2 dimineața și seara,iarin studiu câte 2 de trei ori pe zi.

Raspuns Fares: Buna ziua. Helicostop contine acum o formula imbunatatita. Recomandam administrarea ca in prospect.
Bargauanu Mihaela
17 Septembrie 2022

Am început tratamentul cu helicoastop de 7 zile si il voi continua timp de 6 săptămâni. Sper sa fie eficient ? Voi reveni cu un nou comentariu dupa terminarea tratamentului (30 oct 2021) si dupa noi analize.

Boboc Elena
23 Septembrie 2021
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri