facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2021-09-22
Vizualizari: 1149
Comentarii: 2
Helicostop -remediu natural eficient împotriva Helicobacter pylori

O alternativă naturală sigură şi eficientă la tratamentul cu antibiotice pentru eradicarea Helicobacter pylori este preparatul din plante medicinale Helicostop, recomandat atât persoanelor care au ulcer sau gastrită cu Helicobacter pozitiv, cât și purtătorilor de Helicobacter care nu acuză simptome.

În colaborare cu medici specialiști gastroenterologie, interne și de familie, a fost realizată evaluarea clinică a eficienței preparatului Helicostop, în asociere cu o formulă de plante cu rol protector și cicatrizant gastric - Stomac sănătos capsule, pe un lot format din 28 de pacienți cu diagnosticul de gastrită cronică și ulcer duodenal, cu Helicobacter pylori pozitiv. O parte dintre aceștia erau la prima infecție, altă parte erau persoane reinfectate, sau la care tratamentul clasic nu a avut rezultate.reduce disconfortul gastric

Simptomele monitorizate au fost: dureri gastrice, senzație de arsură care urcă din stomac spre esofag, greață și vărsături, modificarea apetitului. S-a efectuat testul ce detectează prezenţa antigenului Helicobacter pylori în fecalele umane, care are rol atât în diagnosticarea infecţiei cu Helicobacter pylori cât şi pentru monitorizarea eficacității tratamentului, în timpul terapiei şi post-terapie.

S-a administrat Helicostop 2 capsule de 2 ori pe zi, asociat cu Stomac sănătos 1 capsulă de 3 ori pe zi, ambele înainte cu 15 minute de mesele principale, timp de 4 săptămâni.

S-a obținut negativarea antigenului în scaun după 4 săptămâni de administrare la toți pacienții testați.

Durerile de stomac au dispărut în 84% cazuri, iar în celelalte 16% cazuri, s-au ameliorat, în procent de 86,67%.

Senzație de arsură a dispărut în 82% cazuri, iar în celelalte 18% cazuri, s-a ameliorat, în procent de 80%.

Greața și vărsăturile au dispărut în 75% cazuri, iar în 25% cazuri, s-au ameliorat, în procent de 90%.

Apetitul a revenit la normal în 78% cazuri, iar în celelalte 22,22% cazuri, s-a ameliorat în procent de 70%.

Astfel Helicostop asigură o eradicare a Helicobacter pylori ridicată, similară cu cea a schemelor de medicamente cunoscute, însă fără efecte secundare, atât la persoanele aflate la prima infecție cât și la cele la care tratamentul clasic nu a fost eficient.

 

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Pot lua helicostop si stomac sanatos in alaptare?

Raspuns Fares: Puteti administra doar produsul Stomac sanatos. Femeile însărcinate şi mamele care alăptează pot lua câte 1 capsulă de 2-3 ori pe zi, timp de 4-6 săptămâni sau la nevoie.
Janu olivia
19 Martie 2022
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri