×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Helicostop -remediu natural eficient împotriva Helicobacter pylori

Articole

O alternativă naturală sigură şi eficientă la tratamentul cu antibiotice pentru eradicarea Helicobacter pylori este preparatul din plante medicinale Helicostop, recomandat atât persoanelor care au ulcer sau gastrită cu Helicobacter pozitiv, cât și purtătorilor de Helicobacter care nu acuză simptome.

În colaborare cu medici specialiști gastroenterologie, interne și de familie, a fost realizată evaluarea clinică a eficienței preparatului Helicostop, în asociere cu o formulă de plante cu rol protector și cicatrizant gastric – Stomac sănătos capsule, pe un lot format din 28 de pacienți cu diagnosticul de gastrită cronică și ulcer duodenal, cu Helicobacter pylori pozitiv. O parte dintre aceștia erau la prima infecție, altă parte erau persoane reinfectate, sau la care tratamentul clasic nu a avut rezultate.reduce disconfortul gastric

Simptomele monitorizate au fost: dureri gastrice, senzație de arsură care urcă din stomac spre esofag, greață și vărsături, modificarea apetitului. S-a efectuat testul ce detectează prezenţa antigenului Helicobacter pylori în fecalele umane, care are rol atât în diagnosticarea infecţiei cu Helicobacter pylori cât şi pentru monitorizarea eficacității tratamentului, în timpul terapiei şi post-terapie.

S-a administrat Helicostop 2 capsule de 2 ori pe zi, asociat cu Stomac sănătos 1 capsulă de 3 ori pe zi, ambele înainte cu 15 minute de mesele principale, timp de 4 săptămâni.

S-a obținut negativarea antigenului în scaun după 4 săptămâni de administrare la toți pacienții testați.

Durerile de stomac au dispărut în 84% cazuri, iar în celelalte 16% cazuri, s-au ameliorat, în procent de 86,67%.

Senzație de arsură a dispărut în 82% cazuri, iar în celelalte 18% cazuri, s-a ameliorat, în procent de 80%.

Greața și vărsăturile au dispărut în 75% cazuri, iar în 25% cazuri, s-au ameliorat, în procent de 90%.

Apetitul a revenit la normal în 78% cazuri, iar în celelalte 22,22% cazuri, s-a ameliorat în procent de 70%.

Astfel Helicostop asigură o eradicare a Helicobacter pylori ridicată, similară cu cea a schemelor de medicamente cunoscute, însă fără efecte secundare, atât la persoanele aflate la prima infecție cât și la cele la care tratamentul clasic nu a fost eficient.

 

 

Comentarii

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.