facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2021-08-26
Vizualizari: 945
Comentarii: 0
Hapciu solubil - remediu natural eficient în caz de răceală şi gripă

Produsele naturale s-au dovedit a fi foarte eficiente în infecțiile căilor respiratorii, efectul fiind cu atât mai puternic cu cât acţionăm mai repede, adică de la primele semne și simptome.

Un astfel de remediu natural eficient în caz de răceală şi gripă este Hapciu solubil. Acest produs are o reţetă unică care îmbină puterea extractelor din plante medicinale cu cea a uleiurilor esențiale. În compoziţia sa complexă regăsim extracte de scoarţă de salcie, flori de soc, trifoişte de baltă, busuioc, isop, ulei esenţial de lămâie, de mentă şi de eucalipt.favorizeaza desfundarea nasului

Hapciu Solubil acționează asupra tuturor simptomelor unei viroze respiratorii (febră, dureri în gât, nas înfundat, tuse) având efect antiinflamator, antifebril, sudorific, expectorant, dezinfectant şi decongestionant la nivelul căilor respiratorii.

Administrat timp de 3-5 zile la persoane cu infecții acute ale tractului respirator superior, Hapciu Solubil a condus la ameliorarea până la dispariție a simptomelor specifice monitorizate la 94,28% din cazuri. Efectul a fost resimțit înceând cu prima zi de administrare. Preparatul nu a produs reacții adverse, fiind bine tolerat.

Hapciu Solubil este un remediu pe care e bine să-l avem fiecare în casă mai ales în sezonul rece; cu el începem cura răcelilor; 3-4 căni pe zi ne desfundă nasul, normalizează temperatura, decongestionează căile respiratorii şi ne face să ne simţim mai bine de la primele administrări, iar gustul agreabil favorizează administrarea lui cu plăcere.

Aceste plante le regăsim împreună, asociate cu uleiul esenţial de mentă, eucalipt, extract de soc, extract de trifoişte de baltă, extract de busuioc şi extract de isop, în produsul Hapciu solubil, la plic, care calmează iritațiile tractului respirator superior, are un efect rapid asupra simptomelor ce apar în caz de gripă sau răceală (febră, dureri în gât, nas înfundat, tuse).

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri