×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Hapciu – răceală şi gripă

Remedii Boli Si Afectiuni

Ce facem când temperatura corpului trece de 37 de grade (febră), ne curge nasul, suntem fără vlagă, ne doare gâtul, deci ne-a  prins răceala? Plantele medicinale și uleiurile esențiale sunt remediile naturale recomandate în virozele respiratorii, având acțiune antivirală, antiinflamatorie, antifebrilă. Venind cu aport de vitamine, minerale și consumate sub formă de băuturi calde, pe lângă efectul terapeutic ele realizează și hidratarea organismului.

Compania noastră, sursă de sănătate din inima Daciei, prima alegere a românilor în ceaiuri și remedii naturale, a realizat produsul solubil obținut integral din plante medicinale și uleiuri esențiale, alternativă naturală, fără efecte secundare, în tratamentul răcelii și gripei.
Extractele de plante şi uleiurile esenţiale  selectate de specialiştii noştri în formula acestui produs (ulei esenţial de lămâie, ulei esenţial de mentă, extract de scoarţă de salcie, extract total de flori de soc, extract total de trifoişte de baltă, extract total de busuioc, extract total de isop, ulei esenţial de eucalipt, Stevia rebaudiana) îi conferă efect antiinflamator, antifebril, sudorific, dezinfectant şi decongestionant la nivelul căilor respiratorii, expectorant.

Uleiurile esenţiale de eucalipt şi mentă, conferă produsului proprietăţi dezinfectante şi decongestionante la nivelul căilor respiratorii, iar alături de isop şi busuioc ajută fluidificarea secreţiilor bronşice şi eliminarea lor.

Florile de soc au acțiune sudorifică, diuretică, antiinflamatoare și expectorantă, câștigând o reputație importantă în tratarea unor boli inflamatorii și congestionante ale aparatului respirator, fiind utile în special în stări febrile.
Trifoiştea de baltă determină scăderea febrei şi eliminarea rapidă a neplăcerilor cauzate de virozele respiratorii.

Busuiocul este  pentru tratarea infecțiilor gâtului, răcelilor, gripelor, tusei, astmului și a altor afecțiuni respiratorii.
Grație acţiunii sale antiseptice, isopul s-a făcut remarcat încă din antichitate, fiind un excelent antibiotic, tonic-astringent şi cicatrizant în acelaşi timp. Pe vremuri, oamenii consumau isop ori de câte ori se confruntau cu o infecţie în organism.

Chiar şi în zilele noastre, unii fitoterapeuţi ne recomandă să nu recurgem întotdeauna la antibioticele clasice, ci să ne însănătoşim cu ajutorul plantelor. Recomandam utilizarea acestui produs încă de la apariţia primelor semne şi simptome ale răcelii şi gripei (febră, dureri în gât, nas înfundat, tuse).

Conţinutul unui plic de Hapciu raceala si gripa se dizolvă în aproximativ 200 ml de apă fierbinte. Băutura are gust agreabil şi nu necesită îndulcire. Se bea cât mai caldă posibil.

Se administrează astfel: copii 3-6 ani – 1-2 plicuri pe zi, fracţionat pe parcursul unei zile; copii 7-14 ani – 2-3 plicuri pe zi; copii peste 14 ani şi adulţi – 3-4 plicuri pe zi. Durata curei este de 3-7 zile sau conform recomandării medicului.

 

 

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.