facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2013-12-11
Vizualizari: 647
Comentarii: 0
Hapciu – răceală şi gripă – sfaturi de urmat când suntem răciți

Cât timp sunteţi răciţi, vă sfătuim să evitaţi consumul de alimente care produc mucus cum sunt lactatele, dulciurile, produsele cu făină albă, grăsimile şi prăjelile. Alimentaţia trebuie să fie adaptată în funcţie de pofta de mâncare, care în asemenea situaţii este mai scăzuta. Este bine să consumaţi alimente hrănitoare şi uşor de digerat: fructe, legume, zarzavaturi (sub formă crudă, de suc sau coapte, fierte) şi, de asemenea, supe calde. Beţi multe lichide, pentru că astfel evitaţi deshidratarea, ajutaţi expectoraţia prin fluidificarea secreţiilor bronşice şi îmbunătăţiţi digestia.

Totul începe în momentul în care un virus, o bacterie, reușește să depășească bariera sistemului imunitar (fie din cauza frigului, fie din cauză că am intrat în contact cu cineva bolnav) și se instalează boala. Febra este un mecanism de apărare al sistemului imunitar împotriva agenților patogeni și pentru a o combate în mod natural avem nevoie de hidratare.

Oboseala și lipsa de energie sunt consecințe ale deficitului de vitamina C, care este esențială pentru sistemul imunitar – se consumă de 4 ori mai multă vitamina C atunci când suntem bolnavi!

Compania noastră, sursă de sănătate din inima Daciei, prima alegere a românilor în ceaiuri și remedii naturale, a realizat produsul solubil obținut integral din plante medicinale și uleiuri esențiale, o alternativă naturală, fără efecte secundare, în tratamentul răcelii și gripei.


Extractele de plante şi uleiurile esenţiale (ulei esenţial de lămâie, ulei esenţial de mentă, extract de scoarţă de salcie, extract total de flori de soc, extract total de trifoişte de baltă, extract total de busuioc, extract total de isop, ulei esenţial de eucalipt, Stevia rebaudiana) selectate de specialiştii noştri în formula produsului Hapciu solubil îi conferă efect antiinflamator, antifebril, sudorific, dezinfectant şi decongestionant la nivelul căilor respiratorii, expectorant.

Acest produs reunește proprietățile antibacteriene și antivirale ale uleiurilor esențiale cu cele expectorante, mucolitice și antispastice pe căile respiratorii, ceea ce conduce la un puternic efect decongestionant și dezobstruant nazal și bronșic. Generează, de asemenea, un efect tonic, înviorător, de împrospătare și ușurare a respiratiei. În plus, extractele din plantele medicinale prezente în formula produsului potențează efectele menționate. Pe lângă proprietățile terapeutice, uleiurile esențiale conferă aroma plăcută a produsului, iar plantele medicinale aduc un plus de vitamine și minerale.

Conţinutul unui plic se dizolvă în aproximativ 200 ml de apă fierbinte. Băutura are gust agreabil şi nu necesită îndulcire. Se bea cât mai caldă posibil.

Se administrează astfel: copii 3-6 ani – 1-2 plicuri pe zi, fracţionat pe parcursul unei zile; copii 7-14 ani – 2-3 plicuri pe zi; copii peste 14 ani şi adulţi – 3-4 plicuri pe zi. Durata curei este de 3-7 zile sau conform recomandării medicului.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri