facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2023-09-24
Vizualizari: 326
Comentarii: 0
Gripa - simptome și tratament natural

Gripa este o infecție respiratorie contagioasă cu virus gripal, care apare specific în sezonul rece. Sunt descrise 3 familii de virus gripal care afectează omul: Influenza A, B și C. Tipul A produce aproximativ 95% din totalul cazurilor de îmbolnăvire.antibacterian natural

Semnele și simptomele gripei

Gripa debutează brusc, chiar violent, după o perioadă de incubație a virusului de 2-3 zile, cu febră mare, 39-41 de grade Celsius, frisoane, dureri de cap, sensibilitate la lumină, dureri musculare și dureri articulare, durere de gât, tuse uscată la început, apoi productivă, nasul înfundat, sau care curge, ochi roșii, iritați, slabiciune marcată.

Boala durează în medie 10-14 zile, dacă nu apar complicații precum suprainfecții bacteriene la nivelul plămânilor, sinusurilor, sau urechilor - pneumonii, sinuzite sau otite. În aceste situații febra persistă mai multe zile, iar secrețiile nazale sau bronșice au culoarea galben- verzuie.

Tratament

Tratamentul specific antiviral se face la recomandarea medicului, pe baza de reteță, pentru a reduce severitatea simptomelor și a preveni apariția complicațiilor. Antiviralele sunt indicate în primele 2 zile de la debutul gripei, pentru a avea un efect maxim.

Antibioticele se recomandă doar în cazul suprainfecțiilor bacteriene si doar atunci pe baza antibiogramei.

Există si alternative naturale eficiente pentru tratamentul gripei. Specialiștii Fares recomandă administrarea de Biosept Forte, capsule moi, produs pe bază de de uleiuri esențiale cu efect puternic antiviral în asociere cu Biosept, capsule, antiviral și antiinflamator natural, pe o perioadă de 10-14 zile.

Simptomatic, pentru combaterea febrei, durerilor de gât, a tusei și rinoreei recomandăm administrarea produselor: Hapciu Solubil, Viroherb ceai, Plantusin Forte sirop și Biosept nazal roll-on.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri