facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2021-03-23
Vizualizari: 1305
Comentarii: 4
Glicostat Forte - hipoglicemiant natural eficient

Glicostat Forte este un produs natural sub formă de capsule cu formulă complexă din 8 plante medicinale folosite tradiţional pentru reducerea glicemiei.

capsule

Pentru determinarea eficienței terapeutice, Glicostat Forte capsule a fost administrat de medici specialiști în diabet și boli de nutriție, unui lot de pacienți care prezentau diabet zaharat tip II. Au fost monitorizate simptomele specifice bolii: poliurie (eliminarea de urină în cantitate mai mare decât cea normală), polidipsie (sete excesivă), polifagie (foame exagerată) și paraclinic valorile glicemiei și ale hemoglobinei glicate, inițial și după 2 luni de tratament.

Hemoglobina glicată sau glicozilată este o fracțiune a hemoglobinei care oferă informatii asupra valorilor medii ale glicemiei în ultimele 4-12 săptămâni, fiind un criteriu de diagnostic al diabetului zaharat. Are totodată și un rol predictiv în ceea ce priveşte apariția complicațiilor diabetului.

În urma administrării a câte 2 capsule pe zi de Glicostat Forte s-a constatat scăderea valorilor hemoglobinei glicate la 85% din cazuri, din care la 70% valorile s-au normalizat; media scăderii hemoglobinei glicate a fost 1.91 unități. Valorile glicemiei bazale s-au redus  la 65% din cazuri, în medie cu 19.77 mg/dl. Produsul a condus la dispariţia simptomatologiei aferente diabetului zaharat tip II (poliurie, polidipsie, polifagie) la toţi pacienţii care prezentau iniţial aceste simptome. Glicostat forte nu a produs reacţii adverse şi a fost bine tolerat de către toţi pacienții. Este un produs natural, sigur pentru administrarea pe termen lung.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Bună ziua!
Pentru valori ale hemoglobinei glicolizate peste limita normala (5.64 fata de limita normala de maxim 5.6) pot lua preventiv?
Mulțumesc.

Raspuns Fares: Buna ziua. Pentru aceasta puteti sa administrati capsulele Crom, seleniu, zinc, cate 1 capsula pe zi, pentru a ajuta la reglarea activitatii pancreasului si daca este nevoie in plus si ceaiul Glicostat, 1-2 cani pe zi. Multa sanatate!
Albu
12 Septembrie 2022

Bună ziua. Pt o glicemie de 113, ceea ce ar insemna prediabet, este recomandat Glicostat forte sau Glicostat?

Raspuns Fares: Buna ziua. Se poate administra ceaiul Glicostat sau capsulele Glicostat, cate 1 capsula de 2-3 ori pe zi si capsulele Crom, seleniu, zinc, cate 1 capsual pe zi, pentru reglarea pancreasului endocrin. Multa sanatate!
Cristina Perianu
6 Martie 2022
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri