facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2018-08-07
Vizualizari: 3171
Comentarii: 2
Ginosept ovule

Produs 100% natural bazat pe o formulă complexă de plante şi uleiuri esenţiale cu acţiune puternică antimicrobiană, antiinflamatoare şi cicatrizantă, care luptă împotriva infecţiilor aparatului genital şi accelerează refacerea mucoasei vaginale afectate.

Evaluarea eficienţei ovulelor Ginosept la persoanele cu infecţii vaginale a demonstrat eliminarea  simptomelor clinice (leucoree, mâncărime, senzaţie de arsură, durere) în 93% din cazuri şi negativarea frotiului vaginal la 71,4% din cazuri.

Studiile au arătat că după administrarea unor doze egale de faradiol din florile de gălbenele şi indometacin (substanţă antiinflamatoare de referinţă), s-a obţinut un efect antiinflamator similar la animalele de laborator cu inflamaţii induse.

Flavonoidele (tuină) şi terpenele (pinen, borneol) – din extractul de tuia - sunt implicate în producerea efectului antiinflamator. Extractul etanolic (400mg/kg) de tuia are mecanism şi potenţă asemănătoare cu diclofenacul sodic (25 mg/kg) şi acţionează prin inhibarea eliberării de prostaglandine pro-inflamatoare.

Un studiu a evaluat eficienţa tincturii de propolis în tratamentul vaginitei bacteriene şi a arătat că are o rată de vindecare de 92%, mai mare decât în cazul tratamentului cu sulphadevaginol (eficienţă de 64%), iar în tratamentul vaginitei micotice a avut un procent al eficienţei de 80%, similar antimicoticului nistatină.

Mugurii de plop aplicaţi local au proprietăţi antialergice, antiinflamatore şi anestezice locale şi sunt utilizaţi în tratamentul rănilor, cicatricilor, leziunilor. Efectele antiinflamatoare sunt datorate derivaţilor salicilaţi din compoziţie, care au acţiune comparabilă cu antiinflamatoarele nesteroidiene şi avantajul că nu prezintă reacţiile adverse ale acestora.

Uleiul esenţial de eucalipt are acţiune antifungică demonstrată prin reducerea formării biofilmului de Candida cu 80.87%, pe când antifungicul fluconazol a avut un procent de inhibare a biofilmului de 78%.

Asocierea timolului cu eucaliptolul – principiile active majoritare ale uleiul esenţial de cimbru, respectiv eucalipt – produce un efect antifungic sinergic şi rapid împotriva tulpinii de Candida, fără reacţii adverse. Rezultatele studiului susțin ideea că uleiurile esențiale ar putea fi utile în managementul clinic al candidozelor, în special a celor mucocutanate, precum candidoza vulvovaginală.

Uleiul esenţial de cuişoare, bogat în eugenol, are acţiune antibacteriană cu spectru larg, incluzând tulpinile multirezistente, asemănătoare cu cea a antibioticului neomicin. Acţiunea poate fi datorată interacțiunii eugenolului cu membrana celulelor bacteriene, pe care o distruge, cauzează şi pierderea materialului intracelular vital, inhibarea sintezei de ADN şi proteine, care în final duce la moartea bacteriei.

Studiile realizate pe uleiul esenţial de coada-şoricelului (bogat în 1,8-cineol, camfor, borneol) au demonstrat că acesta are acţiune cicatrizantă datorită stimulării contracţiei zonei afectate, stimulării ţesutului de granulaţie şi scăderii contaminării microbiene. Astfel, este benefic în refacerea mucoasei vaginale lezate şi pentru reducerea inflamaţiilor vaginale.

 

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Buna ziua , am 66ani ,am utilizat ovulele ,anul acesta ,sunt eficiente.Mi au fost recomandate de d-na de la un plafardin Constanta și deoarece cred în puterea de vindecare a plantelor și a uleiurilor lor,esențiale l am cumpărat și folosit .Vi l recomand !

Aurica
16 Martie 2021

Este un produs minunat. Am luat inițial Canesten, care nu m-a ajutat deloc. Apoi am incercat acest produs si dupa doua ovule nu mai aveam nimic

Florentina O
27 Octombrie 2020
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri