facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2018-04-02
Vizualizari: 768
Comentarii: 0
Gestionarea indigestiei pe cale naturală

De sărbători, mesele sunt de obicei pline cu bunătăți și este relativ greu să rezistăm tentației de a gusta din fiecare. În această perioadă se înregistrează cel mai mare număr de cazuri de probleme și afecțiuni digestive din tot anul.

Din dorința de a gusta din fiecare preparat, introducem în stomac cantități mai mari de alimente decât de obicei și amestecăm dulciuri cu grăsimi, uneori alcool, la care adaugă și lipsă mișcării.

O cauză în plus de ingidestie este și faptul că de cele mai multe ori această perioadă de mâncat excesiv vine după una de post și trecerea la abundență este făcută prea brusc.

Consumul excesiv de alimente și combinația dintre ele generează probleme precum balonare, greață, vărsături, arsuri, senzație de plenitudine, tulburări de tranzit.

Natura are „leac” pentru toate suferințele; însă doar alegerea cu pricepere și știință asocierii de plante medicinale după proprietățile și efectele lor, duce la realizarea de remedii naturale eficiente.inlatura senzatia de greata

În cazul indigestiei apărute după excese alimentare avem nevoie de plante medicinale care să stimuleze secrețiile gastrice, să combată balonarea, să elimine colicile abdominale, să combată greață; de asemenea prezența enzimelor vegetale care favorizează digestia grăsimilor și a proteinelor este absolut necesară.

Toate aceste acțiuni le găsim în remediul natural DIGESTIE UȘOARĂ capsule.

Asocierea fructelor de coriandru, frunzelor de dafin, rizomilor de obligeană, gentiană și ghimbir, extractului papaya și ananas cu semintele de muștar, a dus la realizarea acestui remediu natural recomandat după excese alimentare.

Digestie ușoară capsule stimulează digestia alimentelor prin conținutul în enzime vegetale și plante digestive, fiind recomandat în cazul digestiei lente, a unei acidităti reduse la nivel gastric sau după meșe copioase. Administrat imediat după masă, reduce balonarea, înlătura senzația de greață, eliminând disconfortul post prandial.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri