facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2013-07-26
Vizualizari: 979
Comentarii: 0
Gastrita și ulcerul – un ABC

Stomacul este un univers în centrul organismului. Zi şi noapte, stomacul deapănă poveşti pentru creier! Neurologul Michael Gershon, profesor de anatomie şi biologie celulară la Universitatea Columbia din New York, vorbeşte despre „creierul din stomacul nostru”, o imagine în oglindă a creierului: tipurile de celule, substanţele active şi receptorii sunt identice.protejeaza stomacul

Neurogastroenterologii studiază legătura dintre psihic şi stomac, acest al doilea creier fiind un garant al supravieţuirii pentru trup şi suflet. Alimentele şi lichidele pe care le ingerăm sunt transformate în molecule asimilabile de către celulele organismului prin procesul de digestie. Sunt doar câteva argumente pentru grija pe care trebuie să o avem în privinţa modului nostru de viaţă, adică; alimentaţie; medicamente; efectele fumatului, consumului în exces de alcool, cafea şi alte substanţe stimulante; lipsa mișcării în aer liber şi a expunerii la lumină naturală; stresul de diferite cauze. Un mod de viaţă dezechilibrat duce la tulburări ale secreţiei de sucuri gastrice, apărând mai întâi gastrita, adică inflamaţia mucoasei gastrice și, apoi, dacă factorii perturbatori persistă, apare ulcerul.

Plantele medicinale, cu nenumăratele lor substanţe vindecătoare, au acţiune de reglare a secreţiei sucurilor gastrice, antiinflamatoare şi cicatrizante asupra mucoasei stomacului. La Fares, ele sunt puse împreună în tratamente naturiste percum ceaiurile şi capsulele, în reţete de tradiţie (ale farmacistului Andrei Farago sau culese din mânăstiri) şi reţete mai noi, rezultat al cercetărilor şi studiilor actuale.

Muşeţelul, coada-şoricelului, iarba-tâlharului, sunătoarea, gălbenelele, pătlagina, florile de salcâm, de roiniţă sunt combinate diferit în ceaiuri şi capsule, aducând sănătate trupului şi o stare bună sufletului.

Recomand ceaiurile medicinale Gastric D40 şi D62, după preferinţă, la plicuri sau la pungă, ceaiul digestiv D41, după reţeta Farago, simplă şi eficientă, conţinând muşeţel, coada-şoricelului, fenicul şi anason, ceaiurile simple de roiniţă, cimbrişor, gălbenele, sunătoare, coada şoricelului.

Capsulele Stomac sănătos se recomandă împreună cu ceaiurile, schemă cu care se poate începe tratamentul cu remedii naturiste, sau după o perioadă în care se administrează ulei de cătină, gălbenele şi sunătoare şi ceaiuri.

Cauzele diferite şi numeroase care determină afecţiunile digestive impun întotdeauna consultul medical pentru stabilirea schemei de tratament adecvate fiecărui pacient. Atunci când este necesar un tratament cu medicamente de sinteză, produsele naturiste pot fi asociate. Darurile naturii sunt mereu de ajutor. Nu uitaţi de ele!

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri