facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2018-10-15
Vizualizari: 3169
Comentarii: 2
Gama Plantusin

În grija noastră pentru români, pe parcursul celor 25 de ani am creat o gamă completă, cu mai multe tipuri de fitopreparate evaluate clinic pentru toate tipurile de tuse și dureri în gât: sirop Plantusin, sirop Plantusin Forte, comprimate Plantusin Calmant, comprimate Plantusin pentru Gât, ceai Plantusin.

Siropul Plantusin

Este una dintre cele mai vechi reţete româneşti cu eficienţă dovedită de-a lungul a 25 de ani de utilizare. Aceasta se poate administra încă de la vârsta de 1 an. Evaluarea eficientei produsului s-a facut în colaborare cu medici specialisti. Respectând modul de administrare recomandat, în evaluarea realizată s-a obţinut remiterea completă a tusei din infecţile şi inflamaţiile căilor respiratorii în toate cazurile monitorizate.

Comprimatele Plantusin pentru gât

Sunt recomandate în caz de dureri de gât, datorită efectului antiinflamator şi decongestionant. Produsul a fost testat timp de 7-10 zile la pacienţi cu rino-faringo-laringite şi s-a arătat că acesta a fost suficient pentru eliminarea disconfortului respirator, bine tolerat şi lipsit de reacţii adverse la toţi pacienţii, cu eficienţă de 100%.

Comprimatele Plantusin calmant

Au o formulă complexă şi sunt indicate în tuse iritativă, uscată, tabagică. Evaluarea eficienţei produsului a demonstrat că Plantusin calmant a fost suficient pentru dispariţia sau ameliorarea tusei seci, spastice sau durerilor de gât la toţi pacienţii testaţi, produsul fiind eficient şi in caz de tuse tabagică sau provocată de aerul condiţionat.

Ceaiul Plantusin

Îmbină o formulă complexă de 10 plante medicinale care acţionează sinergic pentru favorizarea expectoraţiei, calmarea iritaţiilor gâtului şi fluidificarea secreţiilor bronşice, fiind indicat în cazul afecţiunilor acute şi cronice ale tractului respirator.

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Spuneti-mi va rog,ce se poate lua pentru tuse care sa fie compatibil și cu alăptarea? Va mulțumesc

Raspuns Fares: Siropul Plantusin simplu se poate administra si pe perioada alaptarii.
Pletea Budau Georgiana
31 August 2022
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri