facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2015-02-16
Vizualizari: 1006
Comentarii: 0
Gama "Mami și bebe" - concursul lunii februarie - încheiat

Dragii noștrii, vă mulțumim tuturor pentru experiențele frumoase pe care le-ați împărtășit cu noi. Ne-au impresionat toate momentele pe care ni le-ați povestit și cu greu am ales doar 10 :)
Iată lista câștigătorilor:  Elvira Dragan, Roxana Dumitrascuta, ​A​dina ​C​hirila, ​P​etre ​G​eorgiana ​E​caterina, Mihaela Ivu, Tomescu Florina-Cristina, Craciun Adelin, Vochineci Monica Nicoleta, Florina Matei, ​N​astase ​G​abriela.

Vă rugăm să ne trimiteți un email la [email protected] în care să menționați adresa de livrare pentru premii.

Felicitări tuturor și vă așteptăm în curând cu un nou concurs!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Când dai viață, instinctul de a-ţi proteja copilul vine natural. La fel de important însă este să te protejezi și pe tine însăți, pentru că o mamă sănătoasă dăruiește mai mult.

În luna Februarie, Fares a lansat "Mami și bebe", singura gamă de produse naturale cu acțiune blândă dar eficientă, din plante alese cu grijă, potrivite pentru bebeluși, copii mici, femei însărcinate și mămici care alăptează. Pentru că a deveni mama aduce cu sine un sentiment cu totul special, avem un concurs prin care vă invităm să ne împărtășiți printr-un comentariu momentul în care v-aţi simţit pentru prima dată părinte.

Vom alege 10 dintre experiențele memorabile pe care ni le scrieți și vă facem cadou produse din noua gamă împreună cu o surpriză. Așteptăm cu interes răspunsurile voastre până joi, 26 noiembrie, iar a doua zi vom anunța câștigătorii. Mult succes tuturor! :)

Regulamentul concursului ”Mami și bebe

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri