×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!
DR. CARMEN NONN
DR. CARMEN NONN
Director medical

Având la bază 5 plante medicinale esențiale, Biosept capsule asigură organismului o doză mare de substanțe active care ameliorează simptomele virozelor încă de la prima administrare, astfel incat pacientul își poate continua activitatea zilnică neîntrerupt

RADU IOAN MOLDOVAN
RADU IOAN MOLDOVAN
Șef Departament Cercetare

Natura ne ofera plante medicinale cu actiune antivirala, cu proprietati sau efecte demonstrate în studii stiințifice. Este foarte important să se intervină cu aceste remedii antivirale încă din prima zi de simptomatologie, întrucât limitează evoluția clinică, amelioreaza semnificativ simptomatologia din primele 3 zile de administrare si reduce severitatea bolii.

Biosept A5, capsule

Antiviral 100% natural

Îți curge nasul, strănuți, te doare gâtul, tușești?
La iesirea din iarna sistemul imunitar este slabit, organismul nu se mai poate apara atat de eficient impotriva agentilor infectiosi, prin urmare infectiile apar mult mai usor. Infectiile respiratorii virale afecteaza cel mai frecvent caile aeriene superioare: nasul, sinusurile ...mai mult ,faringele si laringele.

Toti cei care au fost raciti cel putin o data in viata si-au dorit sa scape cat mai repede de simptome si sa isi reia activitatea zilnica.

Copii, tineri, adulti, bunici, toti doresc sa scape rapid de infectiile virale. Plantele medicinale ne-au dovedit de-a lungul timpului ca reprezinta o alternativă eficientă de tratament natural. Efectul antiviral este dovedit pentru numeroase plante, si pe langa acest efect se asociaza si cel antiinflamator, antifebril - foarte necesar in cazul virozelor respiratorii.

In cazul virozelor respiratorii, asocierea de plante medicinale cu actiune antivirala s-a concretizat in remediul natural Biosept capsule.

închide
Biosept este un antiviral romanesc cu eficienta dovedita de peste 10 ani
Biosept capsule si-a dovedit eficienta in procent de peste 90% din cazuri in tratarea infectiilor de cai respiratorii superioare de natura virala.
Eficienta produsului a fost testata pe 138 de pacienti,obtinandu-se ...mai mult :

 • disparitia simptomatologiei clinice (stare generala alterata, febra moderata, cefalee, curbatura, rinoree apoasa/nas infundat, disfagie, disfonie, tuse seaca) la 92% dintre pacienti
 • 98,94% dintre pacienti au devenit afebrili dupa primele administrari
 • remiterea disfagiei si disfoniei la 97% dintre pacienti
 • remiterea tusei la 81,65% dintre pacienti

 • închide
  Recomandat in viroze respiratorii
  Cand vorbim despre viroze, antibioticele nu-si au rostul deoarece acestea nu actioneaza asupra virusurilor.
  Pentru a nu afecta si mai mult flora intestinala si a reduce imunitatea deja scazuta, recomandam administrarea Biosept capsule inca de la primele semne de raceala ...mai mult
  Biosept capsule se recomanda in infectii respiratorii de tip viral insotite de rinoree, cefalee, odinofagie.
  Spre deosebire de alte medicamente, administrarea cps Biosept de la primele semne de viroză respiratorie reduce intensitatea simptomelor și pacientul își poate continua activitatea zilnică neîntrerupt.

  închide
  Acționează de la primele semne de viroză și reduce intensitatea simptomelor
  Pentru a nu afecta si mai mult flora intestinala si a reduce imunitatea deja scazuta, recomandam administrarea Biosept capsule inca de la primele semne de raceala ...mai mult .
 • Administrarea de la primele semne de viroză ameliorează simptomatologia și pacientul își poate continua activitatea zilnică neîntrerupt
 • Respectând modul de administrare in 3 zile se amelioreaza simptomatologia, și in 5-7 zile se remite complet tabloul clinic de viroză
 • In cazurile severe monitorizate, după maxim 10 zile, s-a constatat remiterea completă a simptomatologiei


 • Nu provoaca reactii adverse sau efecte secundare, leziuni gastrice chiar și în cazul administrării repetate.

  închide
  Poate fi administrat intregii familii, inclusiv copiilor
  Mod de aministrare:
 • pentru copii peste 12 ani și adulți se recomandă administrarea în primele 3 zile de la debut câte 2 capsule de 3 ori pe zi, apoi se continuă cu 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu minim 30 de minute înainte de masă. Durata unei cure este de 7 zile. La nevoie cura se poate continua încă 10 zile cu 1 capsulă de 3 ori pe zi.
 • ...mai mult
 • în cazul copiilor cu vârste între 6 și 12 ani se recomandă în primele 3 zile de la debut câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, apoi se continuă cu 1 capsulă de 2 ori pe zi, cu minim 30 de minute înainte de masă.
 • produsul este contraindicat copiilor sub 6 ani, gravidelor și femeilor care alăptează, precum și celor care prezintă hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.

 • închide
  EFECT ANTIVIRAL SIGUR
  Biosept capsule asociaza plante medicinale cu actiune antivirala. Aceste plante au fost folosite traditional pentru tratarea racelilor datorita proprietatilor antivirale, actiunea acestora fiind demonstrata de studii stiintifice. ...mai mult

  Frunzele de maslin prin substantele active au capacitatea de a penetra direct celulele infectate și de a opri replicarea (inmultirea) virală, de asemenea stimuleaza imunitatea.

  Scoarta de salcie si mugurii de plop au efect antiinflamator puternic, febrifug, sudorific și antialgic.

  Lichenul de piatra este antiinflamator si antiviral.

  Cuisoarele au actiune antivirala si antiinflamatorie datorita eugenolului din compozitie.

  închide

  Realizat exclusiv din plante medicinale 100% naturale,
  fără excipienți

  Actiunea antivirală a plantelor din compoziția Biosept capsule împiedică dezvoltarea virusurilor inhibând replicarea lor. Biosept conține doar plante de calitate superioară, prelucrate după tehnologii moderne ce asigură o extracție maximă a principiilor active.

  Frunze de maslin
  Frunze de măslin
  Antiviral, Imunostimulent
  Cuisoare
  Cuișoare
  Antiviral
  Muguri de plop
  Muguri de plop
  Antiviral
  Scoarta de salcie
  Scoarța de salcie
  Antiinflamator, Antifebril, Sudorific
  Lichen de piatra
  Lichen de piatra
  Antiviral, Imunostimulent

  GAMA BIOSEPT