facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2013-11-25
Vizualizari: 458
Comentarii: 0
Gama Biosept

Natura este o adevărată farmacie. Ţara noastră are o biodiversitate extraordinară, iar zona Orăştiei poate fi considerată o sursă de sănătate din inima Daciei.

Continuând tradiţia profesionalismului în prelucrarea plantelor medicinale, echipa Fares a conceput game de produse naturale care pot fi administrate atât copiilor, cât şi adulţilor.creste rezistenta organismului

Biosept se găseşte, astfel, sub formă de capsule, uleiuri esenţiale, tinctură şi sirop. Substanţele active care alcătuiesc fitocomplexul fiecărei plante au efect antibiotic, antiviral şi antifungic, antiinflamator, stimulează transpiraţia, scad febra, sunt emoliente pentru mucoasa bronşică, antispastice şi expectorante.

Biosept capsule conţine frunze de măslin, lichen-de-piatră, muguri de plop, extract de scoarţă de salcie şi cuişoare. Administrate în doză de 3-4 pe zi în răceli, viroze respiratorii, faringite, bronşite, timp de 15-30 zile, vor avea toate efectele amintite. Afecţiunile respiratorii cronice acutizate se vor ameliora, iar cele acute se vor vindeca mai repede.

Uleiurle esenţiale Biosept Plus şi Biosept forte se găsesc şi sub formă de capsule moi.

Biosept Plus conţine cuişoare şi ti-tree. Picăturile pot fi administrate de la vârsta de 3 ani, iar capsulele moi de la vârsta de 6 ani.

Biosept Forte este o combinaţie de cuişoare şi cimbru. Picăturile se recomandă după vârsta de 7 ani, iar capsulele moi după vârsta de 10 ani.

Uleiurile esnţiale au efect antibiotic, antiviral, antifungic, în mod deosebit şi de asemenea sunt antiinflamatoare şi cicatrizante. Evaluările clinice au confirmat calităţile şi acţiunile lor.

Tinctura Biosept are o compoziţie complexă în care regăsim mugurii de plop, cuişoare, ulei esenţial de cimbru, ti-tree, alături de ulei esenţial de fenicul şi plante medicinale antiinflamatoare, antiseptice şi cicatrizante – isop şi iarbă-mare. Tinctura poate fi administrată cu miere de albine sau în ceai.

Siropul Biosept conţine miere de albine, propolis, echinacea, frunze de măslin, şovârv, lichen-de-piatră, cimbrişor, ghimbir, cuişoare, ulei esnţial de lămâie, de geraniu, scoţişoară şi vitamina C. Se poate administra copiilor de la vârsta de 1 an şi adulţilor. Atenţie! Nu se recomandă celor alergici la echinacea şi produse apicole. Durata unei cure este de 7-14 zile.

Produsele naturale din această gamă – Biosept – pot fi combinate în scheme de tratament, în funcţie de simptomatologie şi vârstă, scurtându-se evoluţia bolii. Sunt uşor de administrat şi fără efecte adverse. Folosiţi-le cu încredere!

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri