×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Formula naturală completă pentru un colesterol ”sănătos”

Sfaturi Practice

Se vorbește foarte mult despre riscul pe care îl reprezintă nivelul crescut al colesterolului în cazul pacienților cu afecțiuni cardiovasculare. De asemenea s-a evidențiat tot mai frecvent faptul că medicația de sinteză hipocolesterolemiantă induce de cele mai multe ori efecte secundare nedorite.

În aceast caz plantele medicinale sunt cele care ne vin în ajutor atât pentru a normaliza valoarea colesterolului cât și pentru a proteja ficatul, locul unde se metabolizează tot ceea ce consumăm, de la alimente la medicamente.tratament pentru colesterol

Pentru un tratament complet recomand să începeți cu ceaiul Colesterol (timp de 6-8 săptămăni) 3 căni pe zi în care vă rog sa adăugați tinctura Colesterol 30-40 picături la cană.

Dacă valorile colesterolului depășesc 250 mg/l apelați și la capsulele Colesterol, astfel când beți  ceaiul cu  tinctura luați și câte 1 capsulă  Colesterol.

Nu aveți timp să vă faceți ceai sau preferați doar capsule, atunci doza este de 3 capsule/zi sau 3 ori 2 capsule/zi la valori ale colesterolului peste 250 mg/l. După 3 luni  continuați cu capsulele Anghinare și frunze de măslin încă 3 luni.

Alternarea acestor formule vă asigură continuitatea într-un tratament de durată fără a fi expuși riscului apariției efectelor adverse.

Asocieri recomandate

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.