×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

FLORILE DE MUȘEȚEL – aliatul natural pentru calmarea colicilor –

Articole

Mușețelul (Matricaria recutita, denumit și romaniță, mătrice, mătricea, morună, roman, romonel sau prin Transilvania românică) este o plantă erbacee anuală, cu frunze divizate și cu flori grupate în capitule terminale. Următoarele denumiri sunt sinonime pentru mușețel: Chamomilla chamomilla, Chamomilla recutita (nume acceptate în conformitate cu Flora Europei), Matricaria chamomilla, și Matricaria suaveolens. Această plantă conține ulei volatil bogat în chamazulenă, substanțe amare de natură sescviterpenică, flavonoide, substanțe de natură cumarinică, colină, mucilagii, fitosterine, și altele.

Este recunoscută tradițional, pentru efectele calmante, antispastice, sedative și analgezice în cazul afecțiunilor gastrointestinale, gastrite, colici intestinale, enterocolite. La copii mici și sugari, este printre cele mai utilizate plante datorită acțiunii calmante a colicilor și durerilor intestinale.solutie din plante

Studiile au demonstrat că ceaiul de mușețel reduce colicile la peste 50% dintre copiii testați, fără efecte secundare, de asemenea, mușețelul reduce și plânsul la peste 80% dintre cei care au primit extractul de mușețel.

Florile de mușețel se regăsesc în Soluția Babycalm și Ceai Babycalm, asociate cu alte plante care ajută în cazul tulburărilor digestive la sugari si copii mici: colici, balonări, aerofagie (inghitire de aer in timpul mesei), vărsături.

 

Evaluare eficiență Soluția Babycalm Fares

În urma tratamentului cu soluția Babycalm la 81.87% dintre pacienți s-a constatat dispariția simptomelor (dureri abdominale, flatulență, agitație și iritabilitate, plâns/insomnie, refuz alimentar, vărsături), iar la 18.13% s-a înregistrat ameliorarea simptomelor.

Produsul a fost bine tolerat și nu a determinat apariția reacțiilor adverse.

Soluția Babycalm se poate asocia cu Ceaiul Babycalm.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.