facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2017-03-27
Vizualizari: 1869
Comentarii: 0
Fitodolor remediu natural contra durerilor

FITODOLOR  L96 este un ulei pentru uz extern, de la Fares indicat în special ca antialgic (contra durerilor). Durerile articulare, de coloană vertebrală, contracturile musculare – de diferite cauze – sunt ameliorate semnificativ prin aplicarea locală de ulei Fitodolor.

Reţeta cuprinde uleiuri esenţiale de Eucalipt şi Mentă înglobate în  uleiuri presate la rece de floarea soarelui şi de in (Lini oleum).

Are un miros plăcut de lămâie fiind folosită o specie deosebită de eucalipt – Eucalyptus citriodora.fitodolor

Această compoziţie permite o bună şi rapidă absorbţie prin piele, eficientizând acţiunile antialgică, de reducere a sensibilităţii la durere, antiinflamatoareşi relaxantă musculară.

Uleiurile esenţiale de Eucalipt şi Mentă sunt în acelaşi timp antiseptice, revigorante şi tonice generale. De aceea Fitodolorul este indicat atât în contacturi musculare şi dureri articulare din viroze, expunere la frig sau curent de aer, după efort fizic intens sau în cazul afecţiunilor osteo-articulare cronice.

Spondilartroza coloanei vertebrale, artroza articulaţiilor, periartrita scapulo-humerală, artrite de diferite cauze, mialgii (dureri musculare), se ameliorează semnificativ după masajul uşor cu Fitodolor.

Poate fi folosit şi de femeile însărcinate, dar nu se aplică pe abdomen şi de către mamele care alăptează, la distanţă de cel puţin 2 ore de la momentul alăptării. Nu trebuie să intre în contact cu faţa bebeluşului.

Uleiul se aplică local, pe pielea curată şi se masează uşor 3-5 minute, de 1-2 ori pe zi sau mai des în funcţie de intensitatea durerii.

 

Dr. Luminiţa Natalia Sârcă

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri