facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2016-06-28
Vizualizari: 4846
Comentarii: 0
Fii bine cu remedii naturiste!

1. Detoxifiere pentru sănătatea organismului

Curăţarea organismului de toxine poate fi realizată în orice perioadă a anului cu atât mai mult cu cât modul în care ne alimentăm nu este întotdeauna cel mai sănătos. De asemenea administrarea de medicamente cu ocazia diferitelor afecţiuni acute sau cu atât mai mult în cazul bolilor cronice ne suprasolicită ficatul care trebuie să le metabolizeze. Astfel se întâmplă ca funcţia antitoxică a ficatului nostru să fie depăşită şi acesta să „obosească”. Ne vom simţi balonaţi, astenici, cu gust neplăcut în gură, cu somn neodihnitor.

Şi de această dată plantele medicinale sunt cele care ne vin în ajutor.Detoxifiant cu Ganoderma

CAPSULELE DETOXIFIANT CU GANODERMA (cărbune medicinal, Aloe vera, Reishi, rădăcina de brusture, fructe de armurariu, Schisandra chinensis, fructe de soc) – formulă complexă realizată de echipa noastră de cercetare,  favorizează absorbţia excesului de gaze din tubul digestiv, elimină toxinele şi protejează ficatul.

Detoxifierea se realizează  prin toate cele 4 cai importante: colon, rinichi, ficat şi sânge. Produsul este recomandat pentru a ne proteja organismul şi ficatul în mod special, în cazul aportului îndelungat de substanţe cu potenţial hepatotoxic (medicamente, alcool, alimente cu E.uri, substanţe toxice).

Este demonstrat faptul că Reishi (Ganoderma lucidum) din compoziţia sa reduce cantitatea de toxine şi metale grele, studiile ştiinţifice arătând că reduce inclusiv acumularea cadmiului în ficat, mitocondrii şi microzomi.

Faceţi câte 1 cură de detoxifiere în mod profilactic de două ori/an.

2. Sindromul de colon iritabil

Sindromul de colon iritabil reprezintă una dintre cele mai răspândite afecţiuni ale omului modern. Frecvenţa este în creştere atâta datorită stresului cât şi alimentaţiei, astfel este afectată între 10 şi 25% din populaţia globului fiind răspândit  atât în rândul adulţilor cât şi al copiilor.

Cele mai frecvente simptome întâlnite sunt balonarea, durerile abdominale, constipaţia alternând cu diareea sau doar una dintre ele; simptomele pot însă să difere de la o persoană la alta manifestându-se uneori cu  intermitenţă. Stresul creşte frecvenţa apariţiei manifestărilor şi accentuează severitatea simptomelor bolii.

CAPSULELE COLON SĂNĂTOS (frunze de măslin, mentă, volbură, rădăcina de valeriana, sunătoare

rizomi de obligeană, flori de lavandă, scorţişoară) au eficientă confirmată  în sindromul de colon  iritabil. Susţin buna funcţionare a tractului digestiv şi favorizează eliminarea disconfortului intestinal.Substanţele active din compoziţia acestor capsule sunt astfel asociate încât combat eficient simptomele cel mai frecvent   întâlnite la persoanele cu colon iritabil.

Spre exemplu valepotriaţii din compoziţia valerianei au acţiune spasmolitică directă pe musculatura netedă intestinală, mecanism esenţial persoanelor care suferă de boli inflamatorii intestinale şi colon iritabil. Capsulele se pot asocia cu ceaiul Colon sănătos  amplificând astfel eficienţa capsulelor.     Compoziţia naturală şi lipsa reacţiilor adverse constată pe parcursul evaluării eficienţei  preparatului „Colon sănătos” îl recomandă ca tratament de elecţie în administrarea pe termen lung pentru menţinerea stării de sănătate a intestinului gros (colonului).

3. Crom, Seleniu, Zinc

crom seleniu zincCROM, SELENIU, ZINC CAPSULE, reprezintă surse  de minerale  naturale necesare  pentru menţinerea sănătăţii organismului în primul rând prin favorizarea  menţinerii echilibrului glandelor endocrine. Ele  favorizează reglarea glicemiei, buna funcţionare a tiroidei şi prostatei; 1 capsulă asigură doza zilnică  recomandată. Pe perioada sarcinii şi alăptării se  pot lua câte o capsulă de 2 ori pe zi timp de 3 luni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.

Compoziţia complexă de minerale naturale din drojdia de bere şi din plante sunt legate organic, eliberându-se treptat fără a provoca stres oxidativ. Forma organică este mai uşor de absorbit şi utilizat de către organism decât cea anorganică. Cromul contribuie la menţinerea concentraţiilor normale ale glucozei din sânge şi la metabolismul normal al macronutrientilor; necesarul zilnic de crom este mai crescut în perioada sarcinii, la menopauza, la diabetici şi la sportivi. Cromul contribuie la menţinerea unor artere puternice, a sănătăţii sângelui şi inimii, şi, de asemenea, joacă un rol important  în  atenuarea “poftei de dulce”.

Cromul reduce pofta de mâncarare şi creşterea  în greutate asociată nivelului fluctuant de zahăr din sânge deoarece ajută la echilibrarea acestuia.

De asemenea, cromul joacă un rol important  în  producţia de energie  în organism.

Seleniul protejează celulele împotriva stresului oxidativ (previne degradarea celulară) contribuind la funcţionarea normală a glandei tiroide şi a sistemului imunitar. Concentraţia seleniului în sânge scade pe măsură ce înaintăm în vârstă – cu 7% după 60 de ani şi cu 24% după 75 de ani.

Insuficienţa seleniului perturbă bună  dispoziţie a oamenilor, posibil din cauza afectării activităţii neurotransmiţătorilor. S-a constatat că persoanele care au luat seleniu s-au simţit mai bine din punct de vedere fizic şi moral, mai puţin derutaţi, anxioşi, obosiţi, deprimaţi, nesiguri sau ostili.

4. Anemiile – tratament cu fier din surse naturale

Buna funcţionare a organismului, respectiv a organelor precum rinichii, măduva spinării şi o alimentaţie sănătoasă  ne ajută să avem un număr corespunzător de hematii şi să nu apară anemia.

Anemia fie acută, fie cronică poate fi semn al unei boli sau o   afecţiune propriu-zisă. Hematiile (globulele roşii) trăiesc în medie 100 de zile, astfel că organismul este veşnic pus în situaţia de le  înlocui pe cele  care mor, cu altele noi.

Anemia apare atât la tinerii cât şi vârstnici, însă cei cu vârstă avansată sunt  mai des afectaţi şi de asemenea femeile sunt de 2 ori mai predispuse decât bărbaţii de a prezenta anemie.

Pentru a forma globule roşii noi oraganismul are nevoie de fier.

Fierul provenit din surse naturale prezintă o biodisponibilitate crescută fiind mult mai uşor asimilat de către organism.

CAPSULELE FIER ŞI MOLIBDEN (germeni de hrişca, extract uscat de orz verde, extract uscat de drojdie de bere)  sunt recomandate în combaterea anemiei; reprezintă o sursă naturală de fier  pentru  anemia feriprivă şi sunt  bine tolerate gastric comparativ cu fierul de sinteză.

Fierul contribuie la formarea  globulelor roşii,  a hemoglobinei şi la funcţionarea normală a sistemului imunitar.

Administrarea a trei capsule/zi asigura necesarul de fier ca valoare nutriţională de referinţă. Se pot administra copiilor de la 6 ani,  în sarcină şi alăptare.

Important de reţinut- molibdenul din formulă creşte eficienţa fierului, contribuie  şi la formarea hemoglobinei.

5. Stare de bine cu remedii naturale

Prezenţa unei hepatopatii, mai ales a hepatiei cronice are implicaţii asupra întregului organism. Pacienţii pot fi astenici alteori acuză lipsa poftei de mâncare, sunt mai deprimaţi sau pot manifesta  toate aceste simptome în acelaşi timp.

Remediile naturale sunt pentru aceşti pacienţi de un real folos.

Asociat hepatoprotectoarelor naturale – Hepatofit 1 şi Hepatofit 2,  recomand capsulele Goji cu afine şi cătină în cure de câte 2 luni, de două-trei ori pe an. Aportul de vitamina C din surse naturale combate oboseala, favorizează respiraţia celulară ameliorând starea generală a pacienţilor.

Atunci când stările depresive sunt prezente sau stresul este accentuat  pe lângă hepatoprotectie putem apela la capsulele Confort emoţional sau Antistres.

Răspunsul la remedii cu acţiune hepatoprotectoare şi hepatoregeneratoare este mai evident atunci când stresul este combătut mai ales pe cale naturală.

Administrarea lor creează o stare de bine, nu duce la  dependenţă şi nici somnolenţă.

Astfel tratamentul a la long se face cu Hepatofit 1 alternat la 3 luni cu Hepatofit 2 la care, în funcţie de acuze, se pot asocia capsulele Goji cu afine şi cătină câte 2 luni şi Confort emoţional sau Antistres la nevoie.

 

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri