facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2013-11-28
Vizualizari: 1045
Comentarii: 0
Fares şi conceptul de gamă de produse naturale

Medicii care folosesc remedii naturale individualizează schemele de tratament, dat fiind că tot mai mulţi bolnavi au un cumul de afecţiuni cronice, vitalitate şi reactivitate diferite. Foarte mulţi copii se îmbolnăvesc din primul an de viaţă şi primesc foarte frecvent medicamente de sinteză, ca şi adulţii, dealtfel, care suportă de multe ori efecte secundare, pentru care au nevoie de alte tratamente.

Compania Fares a conceput şi dezvoltat conceptul de gamă de produse naturale atât pentru o serie de afecţiuni acute, cât şi cronice.

Considerăm că este foarte important să poţi trata o afecţiune acută având în vedere cauzele, severitatea simptomelor, vârsta, reactivitatea individuală, iar în cazul afecţiunilor cronice să se poată continua tratamentul o perioadă mai lungă de timp conform evoluţiei acestora.

Am scris în articolele anterioare despre gama Biosept, care cuprinde forme diferite de condiţionare – capsule, sirop, tinctură, uleiuri esenţiale, ceaiuri – foarte bune în tratarea infecţiilor bacteriene şi virusale respiratorii, digestive, uro-genitale şi a candidozelor.

Eficienţa lor a fost confirmată prin rezultatele analizelor de laborator şi ale evaluărilor clinice efectuate.

Plantele care compun aceste reţete conţin numeroase substanţe active ce acţionează într-un mod complex, având în acelaşi timp efect antibacterian, antiviral, antifungic, antiinflamator, antifebril, antialgic, emolient, antispastic, antialergic. Administrăm astfel un singur produs natural în locul a două sau trei medicamente de sinteză.

Aromatogramele – echivalentul pentru uleiuri esenţiale al antibiogramelor pentru antibiotice – au arătat eficienţa uleiurilor esenţiale şi, mai ales, a combinaţiilor dintre ele – cuişoare cu ti-tree şi cuişoare cu cimbru – prin negativarea germenilor identificaţi iniţial.

Bioseptul forte – combinaţia de cuişoare şi cimbru – a vindecat infecţii cu tulpini rezistente la antibioticele de sinteză într-un procent de 98%.

Avem, astfel, posibilitatea de a trata o paletă foarte largă de afecţiuni acute şi cronice, de a individualiza tratamentul, putând fi administrat atât copiilor, cât şi adulţilor, şi de a adapta dozele în funcţie de situaţie.

Gamele de produse naturale Fares se dovedesc alegeri inspirate prin diversitatea şi eficienţa lor, prima alegere în afecţiunile acute şi în foarte multe afecţiuni cronice.

Administrarea împreună cu medicamentele de sinteză, atunci când este cazul, scurtează evoluţia bolii şi ameliorează mult mai repede starea generală.

Ele vă aduc energia vindecătoare a munţilor Orăştiei, sănătate din inima Daciei.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri