facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2017-04-21
Vizualizari: 4405
Comentarii: 20
Farebil – soluţie şi capsule moi

Patologia hepato-biliară este foarte frecventă, iar plantele medicinale sunt foarte eficiente în ameliorarea simptomelor, atât acute cât şi cronice. Dischinezia biliară, colecistitele cronice, litiaza biliară, beneficiază de calităţile minunate ale produselor naturale din plante medicinale, în forme diferite de condiţionare : ceaiuri, capsule, uleiuri esenţiale.

FAREBIL este o combinaţie complexă de uleiuri esenţiale, sub formă de soluţie şi de capsule moi.reduce disconfortul abdominal

Individualizarea tratamentului este astfel posibilă – în funcţie de sensibilitatea pacientului şi se severitatea simptomatologiei.

Reţeta conţine fracţie pinenică din ulei esenţial de brad, fracţie cineol din ulei esenţial de eucalipt, borneol, ulei esenţial de mentă şi mentol, în bază de ulei de floarea soarelui.

Acţiunea complexă a acestor uleiuri esenţiale ameliorează inflamaţia, stimulează secreţia şi eliminarea bilei, dizolvă calculii biliari. De asemenea, au efect dezinfectant al căilor biliare, antispastic şi analgezic, diminuând semnificativ severitatea colicilor biliare.

Sunt uşor de administrat, adaptând indicaţia în funcţie de particularităţile fiecărui caz.

Soluţia se recomandă în doză de 3-5 picături de 3-5 ori pe zi, pe un cubuleţ de pâine,cu aproximativ 15 minute înainte de masă, iar capsulele moi, 3 pe zi, tot înainte de masă.

Se administrează 10-14 zile pe lună sau la nevoie.

Uleiurile esenţiale au o biodisponibilitate foarte mare si astfel efectul este rapid, calitate importantă mai ales în episoadele acute.

 

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Bună ziua pentru constipație, bila leneșă și reflux biliar ce pot sa iau

Raspuns Fares: Bună dimineața. Pentru constipație vă recomandăm Laxativ cu Senna D85, capsule, 1-2 capsule/zi, 7-14 zile și Laxativ cu Fibre D155, complex, 1 plic/zi, pentru întreținere, 2-4 săptămâni. Pentru bila leneșă vă recomandăm capsulele Vezica biliara lentă, câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, după masă și ceai Vezica biliară, 2 căni pe zi la 1-2 ore după masă, 2-3 luni. Se pot asocia capsulele Stomac sănătos, câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, înainte de masă cu 20-30 minute și ceai Gastric, 2 cîni pe zi, înainte de masă cu 30 minute, 2 luni. Multă sănătate!
Loredana Moldovan
9 Februarie 2024

Multumesc mult pentru raspuns.

Adina Moldovan
12 Ianuarie 2024

Se poate administra Farebil dupa colecistectomie ?

Raspuns Fares: Bună dimineața. Farebil capsule și soluție sunt recomandate în sindrom postcolecistectomie. Farebil capsule, 1 capsulă de 3 ori pe zi, imediat după masă. Durata curei: 10 zile pe lună sau la nevoie. Multă sănătate!
bejnariu viorel
5 Ianuarie 2024

Bună ziua! Am vezica ștrangulată de pietre (sf ecografie) si crize biliare destul de dese. Ce imi recomandați? Mulțumesc!

Raspuns Fares: Buna ziua. Va recomandam ceaiul G pentru fiere si rinichi, 3 cani pe zi, 3 luni si Solutia Farebil, cate 4 picaturi de 3-4 ori pe zi sau capsulele Farebil, cate 1 capsula de 3-4 ori pe zi in cure de 2 saptamani, cu 2 saptamani pauza. Se repeta 3-4 astfel de cure consecutive. Multa sanatate!
Lupu
10 Aprilie 2023

Buna ziua,
De cativa ani ma confrunt cu gastrita, dureri abdominale ocazionale, anemie feripriva ( fara o cauza clar identificata in urma analizelor), gust amar in gura aproape tot timpul, mai intens la o ora dupa mancare ( fara afectiuni stomatologice sau in sfera orl ), limba acoperita de o pelicula albicioasa, saliva vascoasa si halena. In urma gastroendoscopiei s-a evidentiat si o mica hernie hiatala si gastrita de reflux biliar. Simptomele nu s-au imbunatatit in urma medicamentelor prescrise ( IPP, simbiotice, fibre, ursofalk,…) As dori sa incerc si o schema de tratament naturist, poate cu mai mult folos… Multumesc.

Raspuns Fares: Buna ziua. Va recomandam capsulele Vezica biliara lenta, cate 1 capsula de 3 ori pe zi dupa masa si ceai Vezica biliara 2 cani pe zi la 1-2 ore dupa masa, 2-3 luni. Se pot asocia capsulele Stomac sanatos, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, inainte de masa cu 20-30 minute si ceai Gastric, 2 cani pe zi, inainte de masa cu 30 minute, 2 luni. Pentru anemie nu avem decat comprimatele Vitaminizant cu macese si catina, cate 1 comprimat de 3-4 ori pe zi. Multa sanatate!
Ana Albu
1 Mai 2022

Dacă mi-am scos fierea pot sa iau farebil așa mi-a recomandat farmacista multumesc

Raspuns Fares: Buna ziua. Pentru ce doriti sa luati Farebil. Nu sunt contraindicatii in administrare nici in acest caz dar este importanta afectiunea pentru a putea fi administrat remediul potrivit. Multa sanatate!
Tania Anghel
12 Aprilie 2022

Bună ziua. Am colita de aciditate și fierea mărită. Ce îmi recomandați, vă rog. Mulțumesc frumos.

Raspuns Fares: Buna ziua. Va recomandam capsulele Colon sanatos, cate 1-2 capsule de 3 ori pe zi. Pentru efecte mai intense se asociaza si ceaiul Colon sanatos. Se poate face si o cura cu capsulele Probiovital, 10 zile, pentru restabilirea florei intestinale.
Bichescu Gina
21 Octombrie 2021

Mie acest medicament îmi face bine,dar nu îl pot lua cu nimic ,pâine sau altceva,am pietre de 10 MM exista vreo schema de tratament ,crizele sunt rare,dar am stări de oboseala,ceata pe ochi

Raspuns Fares: Buna ziua. Puteti administra capsulele Farebil , cate 1 capsula de 3 ori pe zi sau solutia Farebil, cate 4-5 picaturi pe o bucatica de paine de 3 ori pe zi, 2 saptamani pe luna, 3 luni. Se poate asocia si ceaiul G pentru fiere si rinichi, 3 cani pe zi.
Rintye
17 Octombrie 2021

Bună seara!Am o gastrită cronică și pietre la fiere de 4 mm.Ce schemă de tratament îmi recomandați?Vă mulțumesc.

Raspuns Fares: Buna ziua. Va recomandam ceaiul G pentru fiere si rinichi, 3 cani de ceai pe zi, 3 luni, cu o luna pauza. Se asociaza si solutia Farebil sau capsulele Farebil, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, la o ora dupa masa, 2 saptamani pe luna. Se pot asocia si capsulele Stomac sanatos, cate 1 capsula de 3 ori pe zi cu 30 minute inainte de masa, 2 luni. Multa sanatate!
Gabriela
28 Septembrie 2021

Sunt operata laparascop de fiere din 2005.In urma cu 3 ani au inceput simptomele de dinaintea operației,chiar mai accentuat,si alte simptome digestive in plus,,:balonare,gaze,crampe abdominale si la nivelul stomacului,oboseala,slabiciune.Va rog un sfat,ce mi ați recomanda!
Mulțumesc!

Raspuns Fares: Buna ziua. Va recomandam ceai de anghinare sau ceai de frunze de papadie, cate 3 cani de ceai pe zi. O reteta complexa de ceai pentru stimularea secretiei biliare si diminuarea balonarii este ceaiul Vezica biliara din care se administreaza cate 1 cana de ceai de 3 ori pe zi, dupa masa, 2-3 luni. Multa sanatate!
Marian Gabriela
22 Iulie 2021
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri