×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Farebil – soluţie şi capsule moi

Articole de Specialitate

Patologia hepato-biliară este foarte frecventă, iar plantele medicinale sunt foarte eficiente în ameliorarea simptomelor, atât acute cât şi cronice. Dischinezia biliară, colecistitele cronice, litiaza biliară, beneficiază de calităţile minunate ale produselor naturale din plante medicinale, în forme diferite de condiţionare : ceaiuri, capsule, uleiuri esenţiale.

FAREBIL este o combinaţie complexă de uleiuri esenţiale, sub formă de soluţie şi de capsule moi.

Individualizarea tratamentului este astfel posibilă – în funcţie de sensibilitatea pacientului şi se severitatea simptomatologiei.

Reţeta conţine fracţie pinenică din ulei esenţial de brad, fracţie cineol din ulei esenţial de eucalipt, borneol, ulei esenţial de mentă şi mentol, în bază de ulei de floarea soarelui.solutie

Acţiunea complexă a acestor uleiuri esenţiale ameliorează inflamaţia, stimulează secreţia şi eliminarea bilei, dizolvă calculii biliari. De asemenea, au efect dezinfectant al căilor biliare, antispastic şi analgezic, diminuând semnificativ severitatea colicilor biliare.

Sunt uşor de administrat, adaptând indicaţia în funcţie de particularităţile fiecărui caz.

Soluţia se recomandă în doză de 3-5 picături de 3-5 ori pe zi, pe un cubuleţ de pâine,cu aproximativ 15 minute înainte de masă, iar capsulele moi, 3 pe zi, tot înainte de masă.

Se administrează 10-14 zile pe lună sau la nevoie.

Uleiurile esenţiale au o biodisponibilitate foarte mare si astfel efectul este rapid, calitate importantă mai ales în episoadele acute.

 

Asocieri recomandate
Comentarii

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.