facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2017-01-11
Vizualizari: 676
Comentarii: 0
Farebil –  pentru tratarea disfuncţiilor biliare

Uleiurile esenţiale, prin complexitatea compoziţiei şi acţiunii lor, sunt ideale pentru tratarea disfuncţiilor biliare. Alături de ceaiuri şi siropuri au fost primele produse naturale FARES, tradiţia calităţii lor păstrându-se cu consecvenţă.

FAREBIL se prezintă sub două forme de condiţionare – capsule moi şi soluţie –complex de uleiuri

Capsulele moi Farebil conţin mentol, ulei de mentă, borneol, fracţie pinenică din ulei de brad, cineol din ulei esenţial de eucalipt.

Toate aceste uleiuri esenţiale au efect antiseptic puternic, antiinflamator asupra mucoaselor, reglator al secreţiei şi al excreţiei bilei în duoden, antispastic, carminativ şi cu acţiune de reducere a riscului producerii calculilor biliari.

Reglează de asemenea motilitatea veziculei biliare.

Se recomandă atât în tratamentul dischineziilor biliare, colecistitelor cronice, litiazei biliare, cât şi în episoadele de acutizare a acestor afecţiuni cronice.

Cele două forme de condiţionare permit individualizarea dozelor, in funcţie de caz şi de toleranţă.

Capsulele moi se recomandă câte o capsulă de 3 ori pe zi, timp de 10-14 zile pe lună sau la nevoie, la aproximativ 30 de minute după masă.

Soluţia Farebil se administrează câte 3 - 5 picături de 3-5 ori pe zi, pe un cubuleţ de pâine, la aproximativ 30 de minute după masă.

Sunt combinaţii de uleiuri esenţiale eficiente, calmante şi tonice generale, prin volatilitatea şi biodisponibilitatea rapidă caracteristice, cât şi prin complexitatea acţiunilor lor în organism.

 

Dr Luminiţa-Natalia Sârcă

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri