Articole de Specialitate
 
 

Farebil D96 capsule moi

shutterstock_491549998

Uleiurile esențiale sunt compuşi ai plantelor care conţin componente volatile – de aceea se mai numesc uleiuri volatile.

Aceste substanţe au fost cunoscute şi folosite încă din antichitate de către egipteni, arabi, chinezi, apoi de către greci şi romani, atât pentru ritualuri religioase  cât şi în medicină.

Cercetările de farmacognozie au evidenţiat o compoziţie foarte bogată de substanţe bioactive care explică complexitatea efectelor terapeutice ale uleiurilor esenţiale.

Fares a folosit calităţile terapeutice  speciale ale acestor minunate componente ale plantelor medicinale în reţete doar cu uleiuri esenţiale sau împreună cu plante şi extracte din plante.

Farebil conţine ulei esenţial de mentă şi de eucalipt, fracţie pinenică din ulei esenţial de brad, mentol şi borneol.

Farebil, prezentat sub formă de capsule moi, este indicat în tratarea tulburărilor de motilitate ale veziculei biliare, indigestie, balonare, litiază biliară şi ca adjuvant în colecistite.

Eficienţa se datorează acţiunii antispastice, carminative, antiinflamatoare, antialgice şi de stimulare a secreţiei biliare la nivelul ficatului şi excreţiei în duoden.

Astfel, capsulele moi de Farebil sunt indicate atât pentru prevenţia litiazei biliare cât şi ca tratament în tulburările funcţionale biliare şi/sau digestive.

Se recomandă în scheme de tratament pentru perioade mai lungi de timp, dar şi ocazional, când se fac excese alimentare sau combinaţii alimentare nepotrivite.

Doza este de 3 capsule moi pe zi, înainte de masă cu 20-30 de minute, timp de 10-14 zile pe lună sau la nevoie.

Comentarii

Articole recomandate
Farebil D96  capsule moi

O cură de slăbire corectă

Într-o cură de slăbire corect realizată se urmăreşte o scădere în greutate de 4 – maxim 5 kilograme pe lună. Într-o săptămână se recomandă scăderea în greutatea a nu mai mult de 1 kg pentru ca organismul să se poată adapta treptat la noul stil de viata. Dacă se slăbeşte mai mult este posibil ca scăderea în greutate să se

citește mai departe

 
Farebil D96  capsule moi

Distonoplant N152

Capsulele Distonoplant  N152 conţin trei plante care, împreună, ameliorează o simptomatologie întâlnită frecvent – anxietate, tulburări digestive, stres, suprasolicitare, insomnie. Aparatul digestiv este intr-o conexiune complexă cu sistemul nervos. Stomacul este considerat al doilea creier. Serotonina, hormonul stării de bine

citește mai departe

 
Farebil D96  capsule moi

Plantusin pentru Gât și Plantusin Calmant

Afecţiunile respiratorii acute debutează cu o simptomatologie care se poate schimba în câteva zile. Durerea de gât, răguşeala, sunt simptome frecvente la debut, dar care se pot complica cu tuse iritativă sau productivă. Pentru ameliorarea acestora este nevoie de remedii care să se menţină mai mult timp în contact cu mucoasa respira

citește mai departe

 
Ramai conectat

Adresa de e-mail nu este validă

Adresa de e-mail este deja inregistrată

Te-ai abonat cu succes la newsletterul nostru!

Cererea a fost inregistrată cu succes!